Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera
Till alla jobb

Driftchef till Torp Köpcentrum

Torp Köpcentrum, Uddevalla

Ansök nu

Som Driftchef har du en ledarroll med personalansvar och är ytterst ansvarig för drift, underhåll av fastighetsbeståndet på Torp Köpcentrum.

  • Ansvara och leda den dagliga driften och skötseln av tilldelade byggnader

  • Leda och samordna löpande och planerade reperationer och underhållsarbeten

  • Upphandla, leda och samordna projekt och följa upp dessa

  • Ansvarig för att myndighetskrav upprätthålls inklusive brandsäkerhet

  • Löpande hyresgästkontakter

  • Upprätta drift- och underhållsbudget samt utföra prognoser och uppföljning

  • Följa upp och analysera statistisk avseende mediaförbrukning

  • Ansvarig för driftoptimering av tex inneklimat, energiförbrukning och drifttider

  • Byggnadstekniska och VVS-installationstekniska frågor är en viktig del i arbetet, då våra fastigheter har många olika tekniska system.

I arbetet ingår att ansvara för en effektiv drift och uppföljning av felanmälan, tillsyn och skötsel, analys och åtgärdsplanering. Du ansvarar också för kvalitetsuppföljning av underleverantörer.

Arbetet är omväxlande och bjuder på stora möjligheter till personlig utveckling.

Viktiga egenskaper
I arbetet på Torp Köpcentrum kommer du ha kontakt med många människor, hyresgäster, leverantörer, entreprenörer, besökare, kollegor. Därför är det viktigt att vara serviceinriktad och ha god social kompetens. Det är viktigt att du har initiativförmåga och ser vad som behövs göras och är effektiv i ditt arbete.

Kvalifikationer
Vi söker dig som gärna har erfarenhet av en liknande roll med personalansvar. Du har en flerårig fastighetsteknisk erfarenhet och har stort intresse för fastigheter och teknik. Du har kunskap inom tekniska installationer för kraft och belysning, ventilation, VVS-tekniska anläggningar, styr- och regler- samt energi- och klimatfrågor. Som grund har du teknisk eller fastighetsinriktad utbildning från gymnasium och med påbyggnad från yrkeshögskola eller motsvarande. Du uttrycker dig väl på svenska och har god datorvana. B-körkort är ett krav.

Vad du kan förvänta dig
Vi erbjuder ett spännande och utmanande arbete med mycket frihet under ansvar. Hos oss utvecklas du i takt med de förändringar som Thon Property och Torp Köpcentrum står inför. Du kommer att ansvara för ett härligt team med drivna och lojala kollegor samt arbeta på en arbetsplats där det sker mycket spännande om dagarna.

Vi har goda anställningsvillkor och bra förmåner. Individuell lönesättning tillämpas.

Vill du bli en av oss? Ansök då här via vårt elektroniska schema. Vi tar inte emot ansökningar via e-post. Har du frågor angående tjänsten, ta kontakt med Johan Torge, Centrumchef för Torp köpcentrum, på johan.torge@olavthon.se eller 070 - 244 50 22.

Vi arbetar löpande med rekryteringen och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.  

Vi undanber oss för närvarande kontakt med rekryterings- och annonsleverantörer.  

Varmt välkommen med din ansökan!  

Vill du bli en av oss? Ansök då här via vårt elektroniska schema. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Olav Thon Gruppen ser mångfald som en resurs och uppmanar alla kvalificerade kandidater att söka oavsett ålder, kön, funktionshinder, religion och etnisk tillhörighet.

Publicerad 2021-06-04

Ansök nu