Lördag31.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Sök

Till alla jobb

Driftchef till Klövern i Uppsala

Klövern, Uppsala

Ansök nu

Klövern är ett börsnoterat fastighetsbolag som med närhet och engagemang erbjuder attraktiva lokaler och aktivt bidrar till stadsutvecklingen i tillväxtregioner. Bolagets vision är att skapa attraktiva och hållbara miljöer för framtidens företag, individer och samhälle. Det kräver ett aktivt byggande av stadsdelar, områden och olika näringslivskluster. 

Klöverns affärsenhet Uppsala omfattar sammanlagt ca 127 000 kvm fördelat på främst kontor och labblokaler. Uppsala ingår i Region Stockholm tillsammans med Stockholm Södra, Stockholm Norra och Västerås. Mer info om oss, våra medarbetare och fastigheter finns på klovern.se.

Klövern söker driftchef med stort intresse för utveckling till Uppsala

Vill du jobba med Uppsalas mest intressanta och avancerade fastigheter? Är du en driven ledare med intresse för teknik och utveckling? Vi söker nu dig som vill leda gruppen i arbetet med att optimera driften av våra fastigheter, som är van att planera teknikprojekt och som vill uppgradera och utveckla våra fastigheter.

Tjänsten
Som driftchef ansvarar du för teknik, energi, yttre miljö samt drift och reparationer i våra kommersiella fastigheter. Ditt team består av en fastighetsingenjör, två tekniska förvaltare och tre fastighetstekniker.  Dina huvudsakliga ansvarsområden är:

 • personalansvar för driftpersonal

 • arbetsmiljöansvar för driftpersonal

 • fastighetsägaransvar, tillämpliga delar

 • miljöbalken, tillämpliga delar

 • energieffektiviseringsarbete samt uppfyllande av bolagets energimål

 • kostnadsbudget med tillhörande prognoser/uppföljning

 • underhållsplanering

 • driftsavtal

 • serviceanmälningar

 • garantiärende

 • mottagande av projektöverlämning

 • efterlevande av kvalitetssystem enligt GMP

Många av våra fastigheter finns i Uppsala Business Park med labb, renrum, produktionslokaler och kontor. Övrigt bestånd består främst av kontor i centrala Uppsala och i Boländerna.

Placering är på vårt fina kontor på Kungsängsvägen 25 i Uppsala.

Vi erbjuder
Vi erbjuder dig ett brett arbetsfält i ett av Sveriges största fastighetsbolag. Du kommer till ett kontor där det händer mycket och du får möjlighet att arbeta med flera av Uppsalas mest intressanta och framgångsrika bolag inom Life Science med avancerade och komplexa fastigheter som du får fortsätta driva utvecklingen för. Vi både förvaltar, utvecklar och bygger nytt. Vi har ett starkt varumärke med mycket kundfokus, god anda och du ges stora möjligheter att påverka inte bara din egen vardag utan även verksamheten i stort. Företagskulturen präglas av öppenhet och nyfikenhet där vi ger våra medarbetare stort förtroende och eget ansvar. 

Din bakgrund och person
Du har eftergymnasial utbildning, ett starkt intresse för energifrågor och teknik och du gillar att utveckla och uppgradera fastigheter. Du har ledarerfarenhet och är som person drivande, har lätt för att prioritera och delegera, är kommunikativ och gillar struktur och ordning och reda. Vi värdesätter en coachande ledarstil där du situationsanpassar ditt ledarskap och har ett prestigelöst förhållningssätt med gott omdöme. Det är ett stort plus om du har erfarenhet av GMP-regelverket. Kanske har du idag en liknande roll på ett fastighetsbolag, arbetar med fastigheter inom industrin eller är teknikkonsult.

Din ansökan
Vi ser fram emot din ansökan tillsammans med CV och ett personligt brev så snart som möjligt, dock senast den 31 oktober 2020. Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. 

Har du frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Maria Mattsson på telefon 070-377 17 21 eller rekryteringskonsult Therese Malk på telefon 072-389 99 76. Naturligtvis behandlas alla ansökningar konfidentiellt.     

Publicerad 2020-10-01

Ansök nu