Onsdag25.11.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Sök

Till alla jobb

Driftchef till Klövern i Göteborg

Klövern, Göteborg

Ansök nu

Klövern är ett börsnoterat fastighetsbolag som med närhet och engagemang erbjuder attraktiva kommersiella lokaler och utvecklar bostäder i tillväxtregioner. Bolagets vision är att skapa attraktiva och hållbara miljöer för framtidens företag och boende. Det kräver ett aktivt byggande av stadsdelar, områden och olika näringslivskluster.

Klöverns affärsenhet Göteborg omfattar ca 277 000 kvm med främst kontorsfastigheter. Göteborg ingår i Region Väst tillsammans med Malmö och Halmstad. Mer info om oss, våra medarbetare och fastigheter finns på klovern.se.

Klövern söker driftchef med stort intresse för ledarskap och teknik till Göteborg

Är du en driven ledare med intresse för teknik i fastigheter? Har du förmåga att utveckla medarbetare och är van att planera teknikprojekt? Till vårt Göteborgskontor söker vi nu dig som vill leda gruppen i arbetet med att optimera driften av våra fastigheter, brinner för ledarskap och som tycker om att arbeta långsiktigt.

Tjänsten

Som driftchef ansvarar du för teknik, energi, yttre miljö samt drift och reparationer i våra kommersiella fastigheter. Ditt team består av en fastighetsingenjör, en teknisk administratör och fem fastighetstekniker. Dina huvudsakliga ansvarsområden är:

 • personalansvar för driftpersonal

 • arbetsmiljöansvar för driftpersonal

 • fastighetsägaransvar, tillämpliga delar

 • miljöbalken, tillämpliga delar

 • energieffektiviseringsarbete samt uppfyllande av bolagets energimål

 • kostnadsbudget med tillhörande prognoser/uppföljning

 • underhållsplanering

 • driftsavtal

 • serviceanmälningar

 • garantiärende

 • mottagande av projektöverlämning

Våra fastigheter finns framför allt i Göteborg, i Partille och Mölndal.

Placeringen är på vårt nya, fina kontor på Lilla Waterloogatan 6B i Gamlestaden, Göteborg.

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig en utvecklande roll i ett av Sveriges största fastighetsbolag. Vi har flera spännande projekt med hög profil i Göteborg. Du kommer till ett kontor med mycket god anda, prestigelöst förhållningssätt och mycket bra ledarskap. Klövern har ett starkt varumärke med mycket kundfokus och du ges stora möjligheter att påverka inte bara din egen vardag utan även verksamheten i stort. Företagskulturen präglas av öppenhet och nyfikenhet där vi ger våra medarbetare stort förtroende och eget ansvar.

Din bakgrund och person

Du har eftergymnasial utbildning och erfarenhet från att leda driftorganisationer inom fastighetsbranschen. Du har ett starkt intresse för energifrågor och teknik i fastigheter. Som person är du drivande, har lätt för att samarbeta och gillar struktur och ordning och reda. Vi värdesätter en coachande ledarstil där du situationsanpassar ditt ledarskap och har ett prestigelöst förhållningssätt med gott omdöme.

Din ansökan

Vi ser fram emot din ansökan tillsammans med CV och ett personligt brev så snart som möjligt, dock senast den 6 december 2020. Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

I denna rekrytering samarbetar vi med Proper People och har du frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Therese Malk på telefon 072-389 99 76 eller rekryteringskonsult Maria Mattsson på telefon 070-377 17 21. Naturligtvis behandlas alla ansökningar konfidentiellt.     

Publicerad 2020-11-04

Ansök nu