Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera
Till alla jobb

Driftchef till Corem Stockholm Norra

Corem Property Group AB, Stockholm

Ansök nu

Klövern som med närhet och engagemang erbjuder attraktiva kommersiella lokaler är nu en del av Corem Property Group. Tillsammans är vi ett av Nordens ledande kommersiella fastighetsbolag med fokus på tillväxtorter. Vi vill skapa attraktiva och hållbara miljöer för framtidens företag, individer och samhälle. Det kräver ett aktivt byggande av stadsdelar, områden och olika näringslivskluster. Läs mer på www.corem.se.

Corem söker erfaren driftchef med stort intresse för ledarskap till Stockholm Norra

Brinner du för ledarskap och gillar att jobba med utveckling? Har du erfarenhet från teknik i fastigheter och tycker om när det händer mycket? Till Corems största affärsenhet med 560 tkvm kommersiella lokaler söker vi nu dig som är skicklig på att leda arbetet med att optimera driften av våra fastigheter, som är rutinerad inom fastighetsteknik och som har ett starkt intresse för energifrågor.

Tjänsten
Som driftchef ansvarar du för teknik, energi, yttre miljö samt drift och reparationer i våra kommersiella fastigheter. Ditt team består 23 personer varav två driftgruppchefer, en fastighetsingenjör, fyra tekniska förvaltare och 14 driftpersonal samt två fastighetsskötare för utemiljö. Ett viktigt uppdrag är att sätta en struktur i driftgruppen med ökad tydlighet kring rollerna inom drift och teknik. Dina huvudsakliga ansvarsområden är:

  • Direkt personalansvar för sju medarbetare, varav två chefer, och indirekt personalansvar för ytterligare 16 medarbetare

  • Ansvara för att fastigheterna har optimal drift samt säkerställa tillsyn och skötsel av våra fastigheter.

  • Ansvara för myndighetskrav & fastighetsägaransvar

  • Ansvar för långsiktig investerings- och underhållsplanering samt fastigheternas tekniska utveckling

  • Ansvara för uppföljning av affärsenhetens energiutfall

  • Delta i och utveckla kundarbetet på affärsenheten

  • Budget och prognoser samt hantering av övrigt ekonomiskt arbete i samråd med förvaltare/affärsenhetschefen

  • Del av ledningsgruppen på enheten

Många av våra fastigheter finns i Kista med bla Ericsons och Samsungs huvudkontor samt Tele2s kontor. Övrigt bestånd består främst av kontorsfastigheter i Solna, Täby/Arninge och Vinsta.

Du rapporterar till affärsenhetschefen och jobbar nära tillsammans med biträdande affärsenhetschef. Placering är på vårt fina kontor i Kista.

Vi erbjuder
Vi erbjuder dig ett brett arbetsfält i ett av Sveriges största fastighetsbolag. Du kommer till Corems i särklass största affärsenhet där det händer mycket och där du kommer att få driva utveckling kring organisationen framåt. Du får möjlighet att arbeta med flera av våra finaste kontorsfastigheter och vara med på den utvecklingsresa som Kista befinner sig i. Corem både förvaltar, utvecklar och bygger nytt. Vi har ett starkt varumärke med mycket kundfokus. Företagskulturen präglas av öppenhet och nyfikenhet där vi ger våra medarbetare stort förtroende och eget ansvar.

Din bakgrund och person
Du har eftergymnasial utbildning och gedigen ledarerfarenhet med goda resultat där du är van att leda driftpersonal inom fastighetsbranschen. Du har lång erfarenhet av fastighetsteknik och -drift har ett starkt intresse för energifrågor, gillar att utveckla och uppgradera fastigheter och är van att ha ekonomiskt ansvar. Som person är du drivande, har lätt för att prioritera och delegera och är entusiasmerande. Vi värdesätter en coachande ledarstil där du situationsanpassar ditt ledarskap och har ett prestigelöst förhållningssätt med gott omdöme. Du förmodligen en liknande roll idag på ett fastighetsbolag eller i ett konsultbolag inom fastighetsdrift.

Din ansökan
Vi ser fram emot din ansökan tillsammans med CV och ett personligt brev så snart som möjligt, dock senast den 31 januari 2022. Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

I denna rekrytering samarbetar vi med Proper People och har du frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Maria Mattsson på telefon 070-377 17 21 eller rekryteringskonsult Therese Malk på telefon 072-389 99 76. Naturligtvis behandlas alla ansökningar konfidentiellt.

Proper People är ett rekryteringsföretag specialiserat på att stödja bolag att nå sina affärsmål genom ledarstödd rekrytering, personbedömningar och konsultförmedling främst av chefer och specialister inom fastighetsbranschen.

Läs mer på www.properpeople.se

Publicerad 2021-12-22

Ansök nu