Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Måndag12.04.2021

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Meny

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Sök

Till alla jobb

Digitaliseringsansvarig inom förvaltning till K2A

K2A, Stockholm

Ansök nu

K2A är ett grönt fastighetsbolag med fokus på långsiktig förvaltning av egenproducerade hyreslägenheter för alla typer av boenden. Bolaget bygger Svanenmärkta hus i trä – ett förnybart material som används i en effektiv industriell process där vi tar ansvar från varje träbit till den färdiga bostaden. K2A erbjuder hållbara, moderna, funktionella bostäder med effektiv och kundnära förvaltning. K2A är på stark tillväxt och är ett av de ledande fastighetsbolagen inom hållbarhet på Stockholmsbörsen. För att behålla det försprånget söker K2A nu en digitaliseringsansvarig inom förvaltning som vill bli en del av ett högpresterande, entreprenöriellt och engagerat team. Som digitaliseringsansvarig ingår du i Förvaltningsteamet om 16 medarbetare där du har det övergripande ansvaret för att utveckla och effektivisera förvaltningen digitalt med fokus på energioptimering och hållbarhet. I rollen arbetar du nära Förvaltningschef och andra ledare inom K2A. Tjänsten är en heltidstjänst med placering på bolagets moderna huvudkontor i Stockholm.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

  • Digitalisera och effektivisera fastigheterna med fokus på uppkopplat bestånd

  • Vara ansvarig och drivande inom digitaliserings- och energiarbetet och säkerställa att förvaltningen levererar mot högt uppsatta hållbarhetsmål

  • I samband med att beståndet växer ansvara för att sätta upp förvaltningen digitalt på ett effektivt sätt i förvärvade och nyproducerade fastigheter

  • Vara beställare av digitaliserings- och energiprojekt

Passande profil

  • Universitets eller högskoleutbildning med inriktning mot fastighet/förvaltning eller motsvarande kompetens förvärvad i arbetslivet

  • Några års relevant arbetslivserfarenhet från teknisk förvaltning/drift av bostäder, kommersiella fastigheter eller motsvarande.

  • Goda kunskaper inom digitalisering av fastigheter

  • Meriterande med goda kunskaper inom digitala fastighetssystem, framförallt Momentum

  • Viss erfarenhet av projektledning

Mot bakgrund av dina tidigare erfarenheter känner du dig trygg i att arbeta självständigt och beslutsfattande med att bedriva digitalisering. Som person är du driven och affärsmässig. Du är van vid, och trivs med, att arbeta i en ledande roll och att ta egna initiativ. Du är prestigelös och hugger i där behov finns. Du är noggrann och har ett öga för detaljer. Stor vikt kommer att fästas vid personliga egenskaper.

Din ansökan
För dig som tycker om digitalisering, utmaningar och en entreprenöriell miljö är K2A rätt bolag! Välkommen med din ansökan för tjänsten via www.boardtalk.se. Frågor besvaras av Johan Magnusson (tel. 072 248 65 31 eller johan.magnusson@boardtalk.se) och Ola Everhed (oeverhed@boardtalk.se) på Boardtalk AB. Urval och intervjuer sker löpande varför vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt.

Om K2A
K2A är ett fastighetsbolag med fokus på långsiktig förvaltning av egenproducerade hyreslägenheter för alla typer av boenden. Vi utvecklar och erbjuder moderna, funktionella bostäder med effektiv kundnära förvaltning. Vi har valt att kombinera bostadsportföljen med samhällsfastigheter, och även andra kommersiella fastigheter, för att därigenom stärka det löpande kassaflödet. Vår verksamhet är koncentrerad till Stockholm, Mälardalen samt ett antal utvalda universitets- och högskoleorter i övriga Sverige.

Fastighets- och projektportföljen (inklusive markanvisningar) omfattar cirka 6150 bostäder, varav cirka 2800 studentbostäder, cirka 2900 hyresbostäder och cirka 450 bostäder i samhällsfastigheter. K2A bygger ett fastighetsbestånd för långsiktigt ägande med egen förvaltning. Utvecklingen av företaget har skett i ett högt tempo sedan starten hösten 2013 och sedan juni 2019 är K2A noterat på Nasdaq (Stockholm). Aktiv bearbetning av kommuner och andra fastighetsägare har resulterat i förvärv av planlagd mark för nyproduktion av såväl hyreslägenheter som studentbostäder på ett flertal orter.

Läs mer om K2A på k2a.se

Publicerad 2021-03-25

Ansök nu