Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

torsdag06.05.2021

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Meny

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Sök

Till alla jobb

Chef underhållsstrategi till Stockholmshem

Stockholmshem, Stockholm

Ansök nu

Stockholmshem söker en chef till enheten underhållsstrategi!

Är du en person som har goda ledaregenskaper och vill jobba med underhållsplanering för hela Stockholmshems fastighetsbestånd?

Vill du tillhöra ett bolag med 400 fantastiska medarbetare och där du kan göra skillnad? Då kanske du är vår nya chef underhållsstrategi.

Din nästa utmaning ?

Som chef för enheten underhållsstrategi kommer du ansvara för att långsiktigt utveckla Stockholmshems underhållsstrategi och stödja medarbetare i våra områden för att skapa hållbara bostäder till våra hyresgäster. Du kommer att säkerställa balansen mellan tekniska behov, kundperspektiv och affärsmässighet i underhållsprocessen och underhållsplaneringen samt kan komma att utses som intern beställare i ombyggnadsprojekt.

Vad erbjuder vi?

Du kommer få stöd från din närmaste chef och HR-partner och löpande få coachning och utbildning för att växa både personligt och i din yrkesroll. Du kommer även under din första tid få träffa nyckelpersoner på bolaget och delta i Chefsforum tillsammans med övriga chefer på Stockholmshem.

 • En trygg och stabil anställning

 • Generöst friskvårdsbidrag

 • Sjukvårdsförsäkring

 • Möjlighet att semesterväxla

 • Möjlighet att pensionsväxla

Vem är du?

I rollen som chef för underhållsstrategi ansvarar du för underhållssplaneringen för hela vårt fastighetsbestånd och det är därför viktigt att du har ett strategiskt och affärsmässigt tänkande och kan göra korrekta avvägningar och prioriteringar. Du ansvarar för att din grupp med underhållsstrateger ger det stöd som distrikten behöver för att skapa nöjda hyresgäster och ett kostnadseffektivt underhåll. Du är nyfiken, gillar att förändra saker till det bättre och att tänka nytt. Du ansvarar för din och gruppens prestation och driver självständigt dina arbetsuppgifter till mål. Du gillar att samarbeta med andra, är kommunikativ, social och lyhörd till dina medarbetares behov.

Din bakgrund:

 • Civilingenjör eller motsvarande arbetslivserfarenhet

 • Minst 5 års erfarenhet från fastighets,- bostads,- eller byggbranschen

 • Minst 5 års ledarerfarenhet

 • Erfarenhet av behovsanalys, planering och uppföljning gällande underhåll av fastigheter

 • Goda byggnadstekniska kunskaper

 • Stor IT-vana

Intresserad?

Vill du bli en del av Stockholmshem – sök jobbet via länken senast 7e maj! Vill du veta mer om rollen, kontakta Kenneth Wenner, chef Underhåll och stab, på tel: 08-508 39 595. Vill du veta mer om rekryteringsprocessen kontakta Malin Walldén, HR-partner, på tel: 08-508 39 125. Facklig representant för Vision är Chantelle Small, tel. 08-508 39 508.

Rekryteringen sker löpande, så tveka inte att höra av dig.

Om Stockholmshem

Stockholmshem är ett av landets största bostadsföretag med 28 000 lägenheter och närmare 60 000 hyresgäster. I mer än 80 år har vi varit med och utvecklat staden, och skapat hem och bostadskvarter åt stockholmarna. Stockholmshem ägs av Stockholms stad.

Publicerad 2021-04-15

Ansök nu