Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Tisdag13.04.2021

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Meny

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Sök

Till alla jobb

Chef Projektutveckling till ICA Fastigheter

ICA Fastigheter, Stockholm

Ansök nu

Motiveras du av att arbeta i en föränderlig miljö där du får vara delaktig i utveckling av livfulla platser för en god morgondag? Har du tidigare erfarenhet av att arbeta med Projektutveckling och är en engagerad ledare redo för nya utmaningar på ett annorlunda fastighetsbolag? ICA Fastigheter erbjuder en unik position där du kommer att agera i en viktig roll hos en stark samhällsbyggare som skapar livfulla platser där människor vill bo, leva och verka. Länge.

Om tjänsten
ICA Fastigheter är en långsiktig samhällsbyggare som utvecklar, bygger, äger och förvaltar socialt trygga och hållbara platser där människor bor, lever och verkar. Platser med alltifrån vård, bostäder, bibliotek, lager, kontor och kommersiell handel – alltid med ICA i centrum.

Som Chef för Projektutveckling blir du övergripande ansvarig för teamet som arbetar med projekt- och affärsutveckling i stora och komplexa projekt inom ramen för ICA Fastigheters stadsbyggnadsstrategi. Denna har som målsättning att etablera ICA-lägen i stadsnära miljöer där Projektutveckling ansvarar för och driver arbetet med att forma platsen och affären. Gruppen Projektutveckling består idag av nio engagerade medarbetare som du kommer att ha fullt personalansvar för.

Som Chef Projektutveckling är du övergripande ansvarig för att genomföra projektutveckling utifrån egna och andra funktioners projektidéer och att genomföra affärsutveckling och marknadsanalys för att skapa livfulla och attraktiva platser. Du ansvarar för avdelningens projektportfölj och att planera, organisera och utveckla arbetet inom projektutveckling och stadsbyggnad.

Tjänsten rapporterar till Chef Projekt- och Affärsutveckling. Vi ser gärna att din placering är i Solna, men du kan även utgå från Göteborg eller kontoret i Arlöv men kommer då att behöva resa till Solna i genomsnitt en dag/vecka.

På ICA Fastigheter blir du del av en företagskultur där man också lever efter sina värderingar, här trivs du som känner igen dig i värdeord såsom Entreprenörskap, Enkelhet och Engagemang. ICA Fastigheter är, som viktig del i en stor koncern med ett starkt varumärke, en stabil samhällsbyggare som utvecklar långsiktiga fastigheter med god kvalité.

Är det här du?
För att vara framgångsrik i denna roll vill vi att du har en akademisk utbildning inom samhällsbyggnad eller annan för tjänsten relevant akademisk utbildning. Du har tidigare erfarenhet av Projektutveckling inom Fastighetsbranschen och är tillräckligt senior för att kunna agera i rollen som ett strategiskt stöd till dina medarbetare. Vidare har du en hög kompetens kring tidiga skeden och fastighetsekonomi med tillhörande ekonomisk styrning. Kanske arbetar du idag på ett större fastighetsbolag, på konsultsidan eller inom stadsbyggnad. Har du även erfarenhet av men också intresse för hållbarhetsarbete är det en stor fördel.

B-körkort samt att du uttrycker dig väl i både tal och skrift är ett krav.

Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker efter dig som är en kommunikativ, förtroendeingivande och engagerad ledare. Du delar med dig av din positiva inställning och entreprenörskap vilket också skapar engagemang hos dina kollegor och medarbetare. Du har en mycket god påvisad förmåga att skapa en teamkänsla och tillhörighet och motiverar dina anställda även om dessa är utspridda på olika orter. Dessutom har du en god administrativ och strategisk förmåga samtidigt som du leder dina medarbetare tryggt framåt i förändring. På ICA Fastigheter arbetar men efter en strukturerad arbetsprocess med tydliga verktyg samtidigt som man verkar i en bransch som är både föränderlig och under ständig utveckling, det är därför av stor vikt att du är både framåtriktad och förändringsbenägen.

Vill du veta mer?
I denna rekrytering samarbetar ICA Fastigheter med Level Recruitment. Vänligen sök tjänsten genom att klicka på "ansök nu"-knappen här intill. Vid frågor vänligen kontakta rekryteringskonsult Carolina Eskengren på 08-120 50 427. Urvalet av ansökningar sker löpande.
Välkommen in med din ansökan!

Publicerad 2021-03-02

Ansök nu