Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera
Till alla jobb

Chef Nyproduktion till Uppsalahem

Uppsalahem, Uppsala

Ansök nu

Gillar du fastigheter, teknik, människor och hållbarhet? Då kanske du är vår nya chef som ansvarar för vår nyproduktion. Välkommen med din ansökan!

Nyproduktionsenheten ansvarar för Uppsalahems nyproduktion och är en del av avdelningen Fastighetsutveckling som utöver ansvaret för nyproduktion ansvarar för planering och genomförande av underhåll, renoveringar och energifrågor.

Ditt uppdrag hos oss

Nu söker vi dig som vill vara chef för nyproduktion och som vill vara med och utveckla Uppsala, genom att bygga nya attraktiva boenden och hållbara livsmiljöer. Som Nyproduktionschef kommer du kliva in i en nyckelroll hos oss med det övergripande ansvaret för att leda och utveckla arbetet med bolagets nyproduktion samt avdelningens eftermarknadsfunktion. Du leder en avdelning med medarbetare som med stor kompetens arbetar med processen från tidiga skeden till en färdig bostad för Uppsalahems hyresgäster att flytta in i. Enheten ansvarar även för den efterföljande garantitiden.

Du rapporterar direkt till Fastighetsutvecklingschefen och du har budget- och resultatansvar för bolagets nyproduktion.

Du kommer ansvara för att:

 • verkställa bolagets affärsplan och avdelningens verksamhetsplan, mål och budget.

 • leda och utveckla nyproduktionsgruppen i linje med bolagets målsättning.

 • utveckla arbetet så att klimat- och andra hållbarhetaspekter än mer integreras i samtliga faser i projektverksamheten

 • konceptutveckling och omvärldsbevakning

 • samverka med externa och interna aktörer, myndigheter och organisationer.

 • säkerställa att arbetsmiljöansvar, etiska riktlinjer och kärnvärden följs.

 • delta i framtagande av styrelse- och ledningsgruppsunderlag, samt att vara föredragande vid behov.

 • agera ombud i pågående projekt

Vem är du?

Vi tror att du är en driven och handlingskraftig ledare som drivs av att skapa förutsättningar för andra att prestera. Du organiserar och planerar ditt arbete på ett bra sätt och uppskattar digitala arbetssätt och att bidra till att utveckla dessa. Du är utvecklingsorienterad med en förmåga att identifiera nya behov och tekniska lösningar och kan anpassa dessa till avdelningens uppdrag. Du ser till helheten, har hyresgästen i fokus och är bra på att bygga team och få människor att jobba mot gemensamma mål. Vi söker dig som utstrålar entusiasm och engagemang i ditt arbete, med förmåga att locka fram det bästa hos dina medarbetare. Du sporras av att arbeta mot budget och deadline. Du gillar att samarbeta med andra, kommunicerar på ett tydligt sätt och skapar goda relationer såväl internt som externt. Om du dessutom har nära till skratt och tror på att vi genom samarbete gör varandra bättre, då kommer du att trivas hos oss!

Vi söker dig som har:

 • en Civil/högskoleingenjörsexamen inom samhällsbyggnad, bygg och anläggning eller motsvarande utbildning som vi bedömer som likvärdig.

 • minst 7 års erfarenhet inom husbyggnadsområdet omfattande projektering och produktion eller inom fastighetsutveckling, gärna från entreprenörssidan.

 • erfarenhet av att leda team

 • mycket goda kunskaper i svenska och engelska med förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift

 • god erfarenhet av och intresse för digitala arbetssätt

 • B-körkort

Övrigt

Omfattning: Heltid
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Start: Omgående

Om Uppsalahem

 • Uppsalahem är en stor och viktig aktör i Uppsalas utveckling. Kommunen växer varav Uppsalahem har en viktig roll för att möjliggöra detta.

 • Uppsalahem är ledande gällande hållbarhetsarbetet och har bland annat vunnit priser för sitt jämställdhetsarbete.

 • Uppsalahem tar stort socialt ansvar med att driva projekt som exempelvis ”Mötesplats Gottsunda” samt andra integrationsprojekt och ligger även i framkant inom miljöområdet.

Uppsalahem är Uppsalas ledande bostadsbolag med cirka 17 000 bostäder, inklusive Studentstaden. Totalt har nästan 30 000 Uppsalabor sin bostad hos oss i områden runt om i hela Uppsala. Med vår långsiktiga och målinriktade förvaltning skapar vi trygga och härliga miljöer där många vill bo. Vi är en av Uppsalas största byggherrar och har sedan 1946 byggt fler än 20 000 bostäder.

För att läsa mer om oss besök gärna: https://www.uppsalahem.se/

Vi ser fram emot din ansökan!

Välkommen med din ansökan senast den 31e januari. Vi kan komma att påbörja urvalsprocessen innan ansökningstiden gått ut. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Sara Westberg chef Fastighetsutveckling, 0730 -79 86 43, eller Carina Elofsson Mumford HR-chef, 0725-97 47 43.

Publicerad 2022-01-10

Ansök nu