Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera
Till alla jobb

Centrumchef till Torp köpcentrum, Thon Property

Thon Property, Uddevalla

Ansök nu

Torp köpcentrum i Uddevalla har genomgått en stor till- och ombyggnad och har drygt 57 000 kvm butiksyta fördelade på över 100 hyresgäster med mer än 7 miljoner besökare om året. Är du en ledare som trivs med mycket ansvar? Har du kunskaper inom förvaltning och marknadsföring? Då kan du vara den vi söker! Som centrumchef får du nyckelrollen att leda Torp köpcentrum mot fortsatta framgångar.

Huvudsakliga arbetsuppgifter och ansvarsområden 
Som centrumchef inom Thon Property leder du och organiserar teamet på plats för att den dagliga verksamheten i centrumet skall fungera på ett optimalt sätt. Du arbetar aktivt för att stärka köpcentrumets konkurrenskraft i regionen och verka för ökade omsättnings- och besökssiffror och en framgångsrik handel.

 • Aktivt arbeta för att öka köpcentrumets besök och omsättning

 • Personalansvar för centrumledningsteamet och att vara en positiv ledare som skapar en god stämning för handel bland hyresgäster och dess personal.

 • Att på ett kreativt sätt skapa, utveckla och genomföra marknadsföring och aktiviteter som bidrar till en ökad kundtillströmning.

 • Analysera hyresnivåer, driftskostnader, nyckeltal samt omsättnings- och besöksutveckling

 • Ansvar för resultat, budget- och prognosarbete

 • Bevaka utvecklingen av handel på lokal, regional och nationell nivå

 • Omförhandling och uthyrning med nya och befintliga hyresgäster

 • Vara hyresvärdens representant mot press, kommun och samfällighetsförening

Vi söker dig som 
Skapar framgång genom samspel med andra, är en kommunikativ ledare som förstår och ser affärsmöjligheter i vardagen. Har en relevant akademisk utbildning, gärna med inriktning mot fastighetsförvaltning eller ekonomi, alternativt motsvarande erfarenhet inom området. För att lyckas ser vi gärna att du har tidigare erfarenhet inom fastighetsbranschen med inriktning på handelsfastigheter. 

Erfarenhet/särskild kompetens

 • kunskaper inom fastighetsekonomi

 • goda kunskaper inom konsumentmarknadsföring

 • god förhandlingsförmåga

 • goda kunskaper om hyresjuridik

 • meriterande med ledarerfarenhet  

Vad du kan förvänta dig av oss
Detta är ett spännande och utmanande jobb i en trevlig och hektisk arbetsmiljö. Vi erbjuder ett jobb med mycket frihet under ansvar och möjligheter att utvecklas både personligt och yrkesmässigt. Du kommer att jobba i ett team med duktiga och lojala kollegor.

Tjänsten är på heltid med Uddevalla som placeringsort. Anställningsstart avtalas närmare. Vi har goda anställningsvillkor och bra förmåner. Individuell lönesättning tillämpas.

Vi arbetar löpande med rekryteringen och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.  

Vill du bli en av oss? Ansök då här via vårt elektroniska schema. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Olav Thon Gruppen ser mångfald som en resurs och uppmanar alla kvalificerade kandidater att söka oavsett ålder, kön, funktionshinder, religion och etnisk tillhörighet.

Thon Property är en del av Olav Thon Gruppens fastighetsdivision och har ansvar för hela den svenska verksamheten. Thon Property etablerades 2014 och driftar och utvecklar köpcenter och fastigheter. Huvudkontoret ligger på Kungsgatan i Stockholm. Olav Thon Gruppen som ägs av Olav Thon Stiftelsen bedriver verksamhet inom fastighet, fastighetsutveckling och hotell. Verksamheten baseras i huvudsak på gruppens 110 köpcentrum och 80 hotell, men portföljen innehåller även kontor, bostäder och restauranger - totalt har Olav Thon Gruppen ca 500 fastigheter. Läs mer på thonproperty.se.

Publicerad 2022-05-10

Ansök nu