Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Måndag12.04.2021

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Meny

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Sök

Till alla jobb

CAD/BIM-specialist till Locum AB

Locum, Stockholm

Ansök nu

Vill du bli vår nästa kollega? Vi på Locum AB söker en driven och engagerad CAD/BIM-specialist till enheten Utveckling förvaltning. Du får möjlighet att genom din specialistkompetens bidra till ökade värden för vården. Tveka inte, sök tjänsten redan idag.

Vad innebär rollen?

Som CAD/BIM-specialist på Locum AB ansvarar du för CAD & BIM-frågor inom ett eller flera sjukhusområden. Ditt ansvar är att kvalitetssäkra och stödja i hantering av digitala leveranser i form av relationshandlingar. Du står för specialistkompetens inom CAD & BIM i byggprojektens samtliga skeden till projektledare, fastighetsförvaltare och projektörer m.fl. Tillsammans med dina kollegor ansvarar du för att löpande uppdatera innehållet i Locums digitala ritningsarkiv.

Du har dessutom möjlighet att delta med din specialistkompetens inom verksamhetsutvecklingsprojekt inom Locum och i samverkan med externa aktörer.

CAD/BIM-specialisten arbetar på enheten Utveckling förvaltning som i sin tur hör till en av Locums förvaltningsavdelningar, Förvaltning Akutsjukhus. Dina kollegor på enheten arbetar som CAD/BIM-specialister samt som strateger inom drift, teknik och förvaltning. Enheten ansvarar för arbete med utveckling, uppföljning, analys och stöd till förvaltningen. Du rapporterar till enhetschefen för Utveckling Förvaltning.

Vem söker vi?

I rollen förväntas du ha mycket god förmåga att samarbeta med andra människor. Du arbetar strukturerat, effektivt och har en god planeringsförmåga. Du genomför och strukturerar ditt arbete självgående och driver dina processer framåt. Du är driven och har en förmåga att motivera dig själv och andra. Kvalitet och vikten av att nå uppsatta mål är viktigt för dig och du arbetar själv och tillsammans med andra för att nå överenskomna deadlines.

Rollen kräver mångårig erfarenhet av CAD/BIM-arbete inom bygg/konstruktion/installationsteknisk verksamhet. Du behöver ha arbetat med de på marknaden förekommande programvarorna AutoCAD, Revit, Archicad, MagiCAD med flera.

Vi ser gärna att du har eftergymnasial utbildning inom bygg/konstruktion/installation eller motsvarande.

Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift krävs.

Befattningen är säkerhetsklassad och säkerhetsprövning inklusive registerkontroll hos Säpo genomförs i slutskedet av rekryteringsprocessen.

För att läsa mer om vad detta innebär:  www.sakerhetspolisen.se/sakerhetsskydd/personalsakerhet/registerkontroll-och-sakerhetsklass.html#Vembeslutarvilkensakerhetsklassenpersonskaplacerasi

Om Locum

Locum förvaltar, bygger och utvecklar ca två miljoner kvadratmeter vårdfastigheter åt vår ägare Region Stockholm. Genom engagemang, innovation och samverkan erbjuder vi sjukvården och invånarna i länet attraktiva och hållbara vårdmiljöer.  Vi säkerställer trygga fastigheter och möjliggör en säker sjukvård till nytta och glädje för nuvarande och framtida generationer stockholmare.

Locum delar Region Stockholms styrande värderingar som är öppenhet, kompetens, pålitlighet och samverkan. Vår kultur präglas av gemensamma ledord och värderingar och hos oss finns kompetenta kollegor, kontinuerlig kompetensutveckling och goda möjligheter till balans mellan arbete och fritid. Vårt sätt att arbeta och kommunicera med varandra såväl som externa aktörer präglas av prestigelöshet, mod och nyfikenhet. Om du delar våra värderingar och känner dig hemma i en miljö där lyhördhet, ansvarstagande, tydlighet och handlingskraft präglar kulturen kommer du att trivas hos oss.

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Ansökan

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Observera att urval sker löpande och att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Frågor om tjänsten besvaras av Lisa Nordh, enhetschef Utveckling Förvaltning. Telefon: 08-123 172 37, Mail: lisa.nordh@sll.se.

Vi ser fram emot din ansökan!

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Publicerad 2021-03-31

Ansök nu