Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera
Till alla jobb

Byggprojektledare med ansvar för inköp till KlaraBo

KlaraBo, Malmö

Ansök nu

KlaraBo är ett fastighetsbolag som förvärvar, uppför, äger och förvaltar attraktiva bostäder. Företaget grundades 2017 och agerar över hela landet. Strategin är att i regioner med befolkningstillväxt och stark arbetsmarknad förvärva befintliga bostadsfastigheter liksom mark för nyproduktion. KlaraBo är en långsiktig fastighetsägare som tillsammans med 65 medarbetare förvaltar ca 5400 lägenheter i hela landet. KlaraBo är noterat på Nasdaq Stockholm. Läs mer på www.klarabo.se.

Arbetsbeskrivning

KlaraBo är ett fastighetsbolag i kraftig tillväxt som nu söker en byggprojektledare med fokus på inköp till sitt kontor i Malmö. Du erbjuds möjligheten att få verka och utvecklas i en utvecklingsorienterad organisation med engagerade och kompetenta kollegor.

Som byggprojektledare kommer du självständigt leda och driva KlaraBo:s nyproduktionsprojekt över hela landet. Tillsammans med dina kollegor får du möjligheten att få driva och utveckla KlaraBos byggprojekt från Trelleborg i söder till Skellefteå i norr:

Rollen innebär bland annat:

 • Ett övergripande inköpsansvar av hela vår nyproduktion och våra entreprenader och ett ansvar för att effektivisera inköpsprocessen. Etablera och förhandla avtal med leverantörer och entreprenörer för att säkerställa effektivitet, kvalitet, hållbarhet och kostnadskontroll. I nuläget upphandlar bolaget entreprenader från bl a Estland och Lettland.

 • Projekt- och byggledning av nyproduktionsprojekt

 • Ansvar för att sätta ihop projekteringsgrupp samt hantera projekteringen från programhandling fram till klara bygghandlingar

 • Ansvar för kontakt med kommun och myndigheter rörande bygglov, förhandsanmälan etc

 • Att delta i det löpande kvalitets, miljö- och hållbarhetsarbetet

 • Genomföra uppföljning av garantiåtgärder och besiktningar

Rollen innebär att du:

 • Tillvaratar företagets intressen i de olika projekten

 • Är ansiktet utåt och ser till att företagets policys och riktlinjer efterlevs

 • Är beställarens representant i projekten

Vem söker vi?

Vi söker dig med bred erfarenhet från liknande roll, alternativt dig som har en civilingenjörsutbildning eller motsvarande utbildning.

För att lyckas i rollen ser vi att du är:

 • Initiativtagande

 • Drivande

 • Prestigelös

 • Lösningsorienterad

Du har B-körkort och behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Resor i tjänsten förekommer då projekten är utspridda runt om i landet. I denna rekrytering kommer vi att lägga vikt vid din erfarenhet och bakgrund – men dina personliga kvalifikationer är avgörande. Hos oss kommer man långt med rätt inställning och engagemang!

Vårt erbjudande

Som medarbetare hos KlaraBo får du chansen att ta dig an en nyckelposition där du har en stor möjlighet att påverka utvecklingen framåt. Det finns stor potential inom kommande projekt och således en unik möjlighet att vara med och växa i ett bolag i tillväxtfas. Vi är en öppenhjärtig organisation med ett högt tempo, vilket gör att varje dag är unik.

Passar denna beskrivning in på dig? Välkommen med din ansökan!

Ansökan
Vid denna rekrytering samarbetar KlaraBo med Croisette Human Capital. Urval och intervjuer sker löpande och vi önskar därför få din ansökan så snart som möjligt. Vid frågor angående tjänsten, vänligen kontakta Karolina Björkander, karolina.bjorkander@croisette.se eller 0761– 09 19 52.

Publicerad 2022-05-05

Ansök nu