Tisdag07.07.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Sök

Till alla jobb

Byggnadsteknisk specialist inriktning fukt till SISAB

Sisab, Stockholm

Ansök nu

Har du en lång erfarenhet som sakkunnig skadeutredare inom fukt- och inomhusmiljö? Nu söker vi en byggnadsteknisk specialist som delar SISAB;s passion för barnens bästa och som vill driva och utveckla SISAB till att bli ledande inom utbildningsmiljöer.

Om tjänsten
Stockholm är en kommun i tillväxt och för att möta det ökande behovet av utbildningsplatser så bygger SISAB ständigt om, till och nya förskolor/skolor i länet. SISAB är ett förvaltande fastighetsbolag som äger och förvaltar Stockholms förskolor och skolor. Genom detta är SISAB med och påverkar miljön för våra barn och ungdomar. SISAB är värderingsstyrt och arbetar aktivt med att ha ett gemensamt synsätt och förhållningssätt; här är man affärsmässiga, ansvarstagande och engagerade. Dessa värderingar synliggörs genom SISAB:s sätt att bemöta andra, sättet att agera och fatta beslut i denna roll tillhör du Projektavdelningen tillsammans med elva andra specialister. SISAB genomsyras av en hjälpsam attityd och du förväntas stötta dina kollegor, såväl inom enheten men också SISAB i stort. 

I denna roll ansvarar du för bestånd Norr och svarar för den tekniska kompetensen inom ditt specialistområde i företagets processer för långsiktigt sunda skol- och förskolemiljöer. 

Exempel på arbetsuppgifter:  

  • Ansvara för byggnadstekniskt styrande projekteringsanvisningar och att dessa efterföljs och utvecklas. 

  • Utveckla goda exempel som stöd och hjälp i företagets projekteringsarbete.

  • Svara för utredningar och utvecklingsprojekt.

  • Vara ett internt stöd och rådgivare inom sitt område.

  • Delta med sin specialistkompetens i ny-, till- och ombyggnadsprojekt bl.a. via samråd anvisningsansvariga.

  • Företräda SISAB externt i olika forum utifrån sitt kompetensområde.

  • Svara för omvärldsbevakning.

  • Svara för att vid behov höja kompetensnivån i företaget genom information och utbildning. 

  • Svara för i förekommande fall kontroller inom sitt specialistområde.

Du rapporterar till Enhetschefen för Projektutveckling. SISAB erbjuder nya fina kontorslokaler i Globen, Palmfelt Center, marknadsmässig lön med pensionsavsättning, friskvårdsbidrag och anslutning till kollektivavtal. Självklart får du också ett helt gäng härliga kollegor. SISAB har av Feelgood utsetts till Stockholms läns friskaste företag och siktar på att bli Sveriges friskaste företag

Är det här du?
Till den här rollen söker vi dig som har en högskoleutbildning med inriktning byggnadsteknik, som har kompletterats med inomhusmiljö och fuktkunskaper. Vidare har du en gedigen, dokumenterad arbetslivserfarenhet och har projektledarerfarenhet. Det är starkt meriterande om du är byggdoktor, certifierad kontrollansvarig med behörighet K.

I denna rekrytering kommer vi att lägga stor vikt vid personliga egenskaper. Vi ser att du har en god kommunikativ förmåga, där du på ett socialt smidigt och pedagogiskt sätt kan möta olika typer av intressenter. Då du tillhör en stödfunktion är det viktigt att du är hjälpsam och trivs med att samarbete. Eftersom rollen är självständigt är det även viktigt att du kan ta egna initiativ, har god planeringsförmåga och arbetar strukturerat. 

Vill du veta mer?
I denna rekrytering samarbetar SISAB med Level Recruitment. Vänligen sök tjänsten genom att klicka på "ansök nu"-knappen här intill. Tjänsten är en tillsvidareanställning som inleds med sex månaders provanställning. Vid frågor vänligen kontakta rekryteringskonsult Louisa Torstensson på 08-120 50 423. Urvalet av ansökningar sker löpande. Välkommen in med din ansökan!

Publicerad 2020-06-05

Ansök nu