Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Torsdag04.03.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Sök

Till alla jobb

BRF-ansvarig till Nordr

Nordr, Stockholm

Ansök nu

Vill du vara med på en förändringsresa? Har du ett genuint intresse för fastigheter och transaktioner? Brinner du för bostadsprojekt? Då vill vi gärna höra från dig!

Bakgrund
Nordr är en av Skandinaviens största fastighetsutvecklare, som utvecklar bostäder, stadsdelar och kommersiella fastigheter i både Norge och Sverige. Stockholm, Göteborg, Malmö, Oslo, Bergen, Trondheim och Stavanger är några av de städer vi har haft möjlighet att sätta positiva landmärken på. Nordr har drygt 160 anställda, har 26 projekt under uppbyggnad, 30 projekt till försäljning nu och har cirka 147 projekt med 17 650 bostäder under utveckling. Bolaget är i stark tillväxt och fortsätter nu sin expansion.

Tjänsten
Som BRF-ansvarig på Nordr ansvarar du för att driva alla BRF-relaterade frågor i våra bostadsutvecklingsprojekt fram till överlämning av föreningen till de boende när samtliga flyttat in och Nordrs åtagande är slutfört. Du kommer att ha en central och självständig roll i en platt organisation med korta beslutsvägar samtidigt som du kommer ha stöttning och vara del av ett team på 13 personer. Företaget sitter i trevliga lokaler i Solna.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

 • Ansvar för bildandet av bostadsrättföreningar inför säljstart av nya projekt 

 • Upphandling av finansieringslösningar för såväl byggnadskreditiv som bostadsrättsföreningens långfristiga finansiering

 • Deltagande i de projekt där vi utvecklar bostadsrätter

 • Framtagande av olika ekonomiska kalkyler, t ex inför entreprenadavtal och för föreningens ekonomi

 • Att få olika typer av avtal på plats, med t ex entreprenören, banker och den tillträdande föreningen efter inflyttning

 • Kundkontakter i form av informationsmöten, föreningsstämmor samt ledamot I bostadsrättsföreningarnas styrelser fram till överlämning

Erfarenhet och kompetens

 • Akademisk examen inom ekonomi eller teknik, gärna med fokus på fastighetsekonomi, samhällsbyggnad eller lantmäteri

 • Minst något års erfarenhet av arbete med fastighetsekonomi eller bostadsrättsföreningsfrågor. Du arbetar idag exempelvis som fastighetsekonom, analytiker eller liknande och vill bredda dig

 • Van användare av Excel

 • Mycket goda kunskaper i Svenska i såväl tal som skrift

 • Erfarenhet av att läsa och förstå avtal och andra juridiska texter

Personliga egenskaper
För att du ska trivas och lyckas i rollen, söker vi dig som vill arbeta ansvarstagande och resultatinriktat med en förmåga att driva många olika frågor till mål inom givna deadlines. I ditt arbete är du strukturerad, noggrann och analytisk. Du har en helhetssyn och har lätt för att se och förstå sammanhang. Kännetecknande för dig som person är att du är förtroendeingivande med förmåga att skapa och utveckla goda samarbetsrelationer, både internt och externt. Du har ett naturligt intresse av att arbeta i projektform med komplexa ekonomiska kalkyler och avtalsfrågor.

Vi erbjuder dig
Du erbjuds en utvecklande och varierande roll hos en av Skandinaviens ledande fastighetsutvecklare och ges stor frihet att själv utveckla ditt arbetssätt i ett tryggt bolag med härliga och kunniga kollegor. I Nordr är solid, trygg, modig och nyfiken påtagliga värdeord. Vi tror på tillit och frihet under tydligt ansvar, vilket ger dig som medarbetare många utmaningar att utveckla och utvecklas. Varje projekt du är involverad i är unikt. Det ger dig en chans att ständigt möta nya människor, situationer och att bli sedd och utvecklas.

För mer information och ansökan
I denna rekrytering samarbetar Nordr med Real Competence. Du söker genom att gå in på www.realcompetence.se och klicka på ”Lediga Jobb”. Vi behandlar ansökningarna löpande så sök snarast, dock senast den 22 mars. Alla ansökningar behandlas givetvis konfidentiellt. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Jennica Klaman på jennica.klaman@realcompetence.se.

Om Nordr
För att möta utmaningarna och möjligheterna har Veidekke Eiendom i Sverige och Norge 2020, gått samman i en organisation med nya ägare och nytt namn: Nordr. Nordr representerar de värderingar både vi som företag och våra byggnader står för: trygghet, hjälpsamhet, öppenhet och en pålitlighet som är lika varaktig som husen vi utvecklar. Vi ska kännetecknas av kvalitet, ett begrepp som börjar på toppen av våra gröna tak och slutar i den hållbara grunden.

Samarbete är det mest nordiska som finns. Det är när vi känner stolthet och våra kunder är nöjda vår verksamhet lyckats. Med respektfullt samarbete i fokus kan vi vara trygga, för det handlar inte om att ha rätt, utan om att våga vara öppen och lyssnande. På det viset strävar vi efter att uppföra hem som är anpassade efter, inte till, människors behov – och då möts vi och våra kunder på en ny nivå. Med vår expertis bygger vi hem som är lika beständiga som vårt namn.

Publicerad 2021-02-22

Ansök nu