Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera
Till alla jobb

Bostadsuthyrare till SBB Mälardalen

Samhällsbyggnadsbolaget, Västerås

Ansök nu

Samhällsbyggnadsbolaget är Nordens ledande aktör inom social infrastruktur. Vi äger bostads- och samhällsfastigheter i hela Norden och har som grundidé att utveckla, äga och förvalta långsiktigt med låg risk. Som partner till Sveriges kommuner vill vi bidra till att skapa ändamålsenliga lokaler för välfärdens viktigaste verksamheter.

SBB har en stark balansräkning och tillhör den utvalda gruppen av svenska fastighetsbolag som erhållit en så kallad Investment grade rating. Med hjälp av ett starkt kassaflöde och långa hyreskontrakt kan företaget fortsätta utvecklas och expandera. Tack vare vårt fokus på långsiktighet kan vi uppfylla vår ambition att bli Nordens största bolag för bostäder och samhällsfastigheter.

Bostadsuthyrare till SBB Mälardalen

Är du en fena på service och administration som gillar när det är full fart på jobbet? Tycker du om att jobba med stor frihet och eget ansvar? Vi behöver bli fler och söker nu en bostadsuthyrare till vårt bestånd i Mälardalen som vill följa med oss på vår spännande resa!

Tjänsten
Som uthyrare ansvarar du för vår bostadsuthyrning i Mälardalen och är vårt ansikte utåt. Det innebär allt ifrån att visa lägenheter, skriva kontrakt, hantera uppsägningar, identifiera lägenheter som ska renoveras till att ha kontakt med bostadsförmedlingen och andra aktörer.

Du har förutom hyresgästkontakter även mycket samarbete med vår förvaltning och med våra tekniker. Tjänsten är mycket administrativ och digital och de flesta arbetsuppgifter sköts på distans.

I Mälardalen finns idag ca 700 lägenheter och en del lokaler. Fastigheterna finns i Söderfors, Enköping, Västerås, Hummelsta, Eskilstuna, Mariefred och ett mindre bestånd i Märsta.

Dina huvudsakliga ansvarsområden är:

 • Kontraktsskrivning

 • Uppsägningar

 • Hyresgästkontakter

 • Nyckelhantering

 • Förvaltningsadministration

 • Kontakt med Bostadsförmedlingen

 • Leverantörskontakter

Du rapporterar till förvaltaren för Bostäder Mälardalen och kommer att utgå från vårt kontor i Västerås. Resor förekommer.

Vi erbjuder
Du kommer till ett expansivt entreprenörsdrivet börsbolag med ambitioner att skapa värde och nytta. Du får stort eget ansvar och frihet i rollen. Hos oss jobbar du både högt och lågt och vi har en mycket prestigelös och utvecklingsorienterad företagskultur.

Kvalifikationer och erfarenheter
Vi söker dig som har:

 • Gymnasieutbildning, gärna inom ekonomi eller liknande

 • Erfarenhet från administration och service från fastighetsbranschen

 • Hög IT-mognad

 • Gärna kunskap i hyresjuridik

 • God svenska och engelska i tal och skrift

 • Körkort

Personliga egenskaper
Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker nu dig som tycker om att leverera resultat och bidra till utveckling. Du är förtroendeingivande, har lätt för att lösa problem och är administrativt skicklig med god ordning och reda. Du är även serviceinriktad och prestigelös med förmåga att sätta gränser och ställa krav. För att trivas hos oss bör du vara flexibel gällande förändringar och ha förmåga att arbeta självständigt och strukturerat. SBB är ett entreprenöriellt bolag där varje medarbetare tar ansvar och bidrar med positiv energi och affärsmässighet. Allt finns inte på plats och det är viktigt att du trivs med att vara med och bygga vårt bolag.

Din ansökan
Vi ser fram emot din ansökan tillsammans med CV och ett personligt brev så snart som möjligt, dock senast den 10 oktober 2021. Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

I denna rekrytering samarbetar vi med Proper People och har du frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Therese Malk på telefon 072-389 99 76 eller rekryteringskonsult Maria Mattsson på telefon 070-377 17 21. Naturligtvis behandlas alla ansökningar konfidentiellt. 

Proper People är ett rekryteringsföretag specialiserat på att stödja bolag att nå sina affärsmål genom ledarstödd rekrytering, personbedömningar och konsultförmedling främst av chefer och specialister inom fastighetsbranschen. Läs mer på www.properpeople.se.

Publicerad 2021-09-09

Ansök nu

Se fler branschtitlar från Bonnier News