Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Tisdag26.01.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Sök

Till alla jobb

Bosocial samordnare till Rosengård fastigheter

Rosengård Fastighets AB, Malmö

Ansök nu

Bosocial samordnare till Rosengård fastigheter

Brinner du för social hållbarhet, mångfald, integration och områdesutveckling? Har du erfarenhet och kompetens inom området? Då är du kanske den vi söker till rollen som bosocial samordnare på Rosengård Fastighets AB. Rosengård Fastighets AB, i vardagligt tal Rosengård fastigheter, vill förverkliga idén om ett mer integrerat Malmö. Visionen är ett Rosengård som alla i Malmö är stolta över. Från och med oktober 2017 äger och förvaltar fastighetsbolagets 1660 bostadslägenheter i områdena Törnrosen och delar av Örtagården. Befintliga bostäder ska utvecklas och integreras med stadsutvecklingsprojektet Culture Casbah. Rosengård Fastighets AB ägs till lika delar av MKB Fastighets AB, Fastighets AB Balder, Heimstaden AB och Victoria Park AB.

Besök gärna hemsidan rosengardfastigheter.se för att läsa mer om oss.

Ansvarsområden och arbetsuppgifter
Som Bosocial samordnare ansvarar du för företagets sociala hållbarhetsarbete och strategi. Vi har ett bosocialt fokus i allt vi gör och detta ingår som en naturlig del av vår förvaltning. Som bosocial samordnare har du ansvaret för att hålla ihop och proaktivt arbeta med området för att uppnå social hållbarhet. Målet med arbetet är ökad trygghet samt att skapa dialog och mötesplatser i våra bostadsområden. Den övergripande visionen är att skapa ett Rosengård som alla i Malmö är stolta över. Du arbetar nära hyresgästerna i både operativa och strategiska arbetsuppgifter. I dina ansvarsuppgifter ingår såväl löpande frågor som med utveckling av vårt bosociala arbete. Arbetet sker i samarbete med framförallt kollegorna inom förvaltningen men också med externa samarbetspartners, myndigheter, organisationer, föreningsliv och staden. 

Arbetet innebär bl a: 

  • arbeta med kundaktiviteter, integration och mångfald.

  • ansvara för myndighetskontakter samt arbete med bosociala ärenden, störningsärenden m.m.

  • skapa samarbeten och goda kontakter med föreningsliv, myndigheter, lokala hyresgästföreningen och andra parter

  • Initiera och projektleda bosociala projekt inom förvaltningen 

  • Ansvara för att samordna och utveckla vårt trappvärdskoncept.

  • Ansvar för att driva och utveckla bosociala events för att stärka boendedialog, t ex hyresgästmöten i tvättstugor och på bostadsgårdar.

Kvalifikationer och egenskaper
Som Bosocial samordnare behöver du ha ett stort socialt engagemang och intresse för människor med olika bakgrund och förutsättningar. Du har en eftergymnasial utbildning inom fastighetsförvaltning, juridik, socialt arbete, beteendevetenskap eller motsvarande. Du har erfarenhet från socialt arbete och gärna inom fastighetsområdet och det är meriterande om du tidigare arbetat på en liknande tjänst. Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som är lugn, trygg, har hög social förmåga och tycker om att knyta nya kontakter. Du är ansvarsfull, initiativrik och trivs med att arbeta självständigt och strukturerat. Tjänsten ställer krav på datorvana då dokumentation är en viktig del i tjänsten. Kunskaper inom hyresrätt är viktigt och meriterande. Du har god förmåga att uttrycka dig väl både i tal och skrift på svenska och engelska

Erbjudande
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid och tillsättning sker så snart det är möjligt. Vi ger dig möjlighet att utvecklas i ett ungt fastighetsföretag med expansionsplaner, att vara med och skapa företagets framtid samt påverka Rosengård och Malmö. På riktigt.

Ansökan
Välkommen med din ansökan redan idag då vi löpande arbetar med urval och intervjuer. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Ira Isaksson 0704-85 75 59. Ansökan kan endast ske via Isakssons hemsida ej via mail. 

Publicerad 2020-12-22

Ansök nu