Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Måndag18.01.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Sök

Till alla jobb

Bolagsansvarig redovisningsekonom till Holocen

Holocen, Halmstad

Ansök nu

Holocen är ett fastighetsbolag som äger, förvaltar och utvecklar fastigheter i Sveriges storstäder. Bolaget fokuserar främst på kommersiella lokaler och projektutveckling av samhällsfastigheter och bostäder för egen långsiktig förvaltning i Storstockholm och i Halland- samt Skåneregionen. Holocen har kontor i Stockholm och inom kort öppnar bolaget ett nytt kontor i centrala Halmstad. Holocen ägs av fastighetsinvestmentbolaget Manacor Group AB.

Holocen håller en hög tillväxttakt och ska nu tillsammans med systerföretaget Stadsnyckeln tillsätta en Bolagsansvarig redovisningsekonom positionerad på kontoret i Halmstad.

Din roll som Bolagsansvarig redovisningsekonom
I rollen som Bolagsansvarig redovisningsekonom kommer du arbeta med redovisningen för koncernens fastighetsbolag. Tjänsten kommer innebära att, självständigt och effektivt, upprätta månadsbokslut, kvartalsbokslut och årsbokslut i nära dialog med bolagets VD.

Det finns stort utrymme för egna initiativ och kreativitet för att utveckla både roll och befintliga system. I rollen som Bolagsansvarig redovisningsekonom förväntas du över tid att axla ett större ansvar för att utvecklas i takt med bolagets tillväxt.

Arbetsuppgifter i urval

  • Bolagsansvar

  • Löpande redovisning och avstämningar

  • Upprätta månadsbokslut, kvartalsbokslut och årsbokslut

  • Upprätta skattedeklarationer, årsredovisningar och inkomstdeklarationer

  • Hyresavisering

  • Utveckla/dokumentera rutiner och processer på ekonomiavdelningen

  • Analysera utfall av driftnetto och pågående projekt i fastigheterna

  • Behjälplig vid nyförvärv

Vem söker vi?
För att lyckas i rollen söker Holocen dig som är analytisk, flexibel och prestigelös. Din förmåga att arbeta självständigt och strukturerat är avgörande för ett bra arbete. Du ska känna stort eget ansvar och med nyfikenhet ta dig an de varierande arbetsuppgifterna. En entreprenöriell kultur med korta beslutsvägar och högt tempo är något som tilltalar dig.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har en avslutad akademisk utbildning inom ekonomi samt cirka fem års arbetslivserfarenhet från liknande roll.

Urval och intervjuer sker löpande och vi önskar därför få din ansökan så snart som möjligt. Vid frågor angående tjänsten, vänligen kontakta Erik Hamrin på 073 349 66 19 eller erik.hamrin@holocen.se.

Publicerad 2020-12-08

Ansök nu