Tisdag20.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Sök

Till alla jobb

Bolagsansvarig redovisningsekonom till Genova

Genova Property Group AB, Stockholm

Ansök nu

Genova är ett personligt fastighetsbolag som äger, förvaltar och utvecklar fastigheter långsiktigt, hållbart och med stort engagemang. Affärsidén är att kombinera stabila kassaflöden från förvaltningsportföljen med kostnadseffektiv projektutveckling. Bolaget fokuserar främst på samhällsfastigheter, kommersiella lokaler och hyresbostäder för egen långsiktig förvaltning i Storstockholm och Uppsalaregionen. Genova verkar för att skapa en hållbar företagskultur där medarbetarna betraktas som en avgörande resurs för bolagets framgång. God arbetsmiljö, personlig kompetensutveckling och ett uttalat jämställdhets- och likabehandlingsarbete är några av Genovas grundläggande principer.

Genova ska nu tillsätta en Bolagsansvarig redovisningsekonom positionerad på huvudkontoret i Stockholm.

Din roll som Bolagsansvarig redovisningsekonom
I rollen som Bolagsansvarig redovisningsekonom kommer du arbeta med redovisningen för ett antal av koncernens fastighetsbolag. Du kommer att ingå i finansteamet som består av sex personer och som leds av redovisningschef och CFO. Tjänsten kommer innebära att, självständigt och effektivt, upprätta månadsbokslut, kvartalsbokslut och årsbokslut i nära dialog med förvaltningsteamet.

Det finns stort utrymme för egna initiativ och kreativitet för att utveckla både roll och befintliga system. I rollen som Bolagsansvarig redovisningsekonom förväntas du över tid att axla ett större ansvar för att utvecklas i takt med bolagets tillväxt.  

Arbetsuppgifter i urval

  • Bolagsansvar

  • Löpande redovisning och avstämningar

  • Upprätta månadsbokslut, kvartalsbokslut och årsbokslut

  • Upprätta skattedeklarationer, årsredovisningar och inkomstdeklarationer

  • Utveckla/dokumentera rutiner och processer på ekonomiavdelningen

  • Analysera utfall av driftnetto och pågående projekt i fastigheterna

Vem söker vi?
För att lyckas i rollen söker Genova dig som är analytisk, flexibel och prestigelös. Din förmåga att arbeta självständigt och strukturerat är avgörande för ett bra arbete. Du ska känna stort eget ansvar och med nyfikenhet ta dig an de varierande arbetsuppgifterna. Samtidigt är du en person som trivs i ett sammansvetsat team som arbetar proaktivt och nära den övriga organisationen. En entreprenöriell kultur med korta beslutsvägar och högt tempo är något som tilltalar dig.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har en avslutad akademisk utbildning inom ekonomi samt cirka fem års arbetslivserfarenhet från liknande roll.

Vid denna rekrytering samarbetar Genova med Croisette Human Capital. Urval och intervjuer sker löpande och vi önskar därför få din ansökan så snart som möjligt. Vid frågor angående tjänsten, vänligen kontakta Madlene Pettersson på 072 358 16 60 eller madlene.pettersson@croisette.se.

Publicerad 2020-10-13

Ansök nu