Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Tisdag13.04.2021

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Meny

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Sök

Till alla jobb

Bolagsansvarig förvaltare av hyresbostäder sökes för kunds räkning

Level Recruitment, Stockholm

Ansök nu

Motiveras du av att arbeta i en flexibel miljö där du ges möjlighet att utveckla ett hyresrättsbestånd och utmana dina strategiska egenskaper? Trivs du i en roll med stort ansvar och brinner du för hyresbostäder? Då kan det här vara rätt utmaning för dig!

Om tjänsten
I rollen som bolagsansvarig förvaltare har du det övergripande resultatansvaret för dina fastigheteter inom tilldelat bestånd. Portföljen består i dagsläget av ca 450 nyproducerade hyresbostäder. Portföljen är skapad för ett långsiktigt ägande och kommer på sikt att växa.

Du kommer att arbeta tätt i ett team med framförallt uthyrare och driftledare.

Ditt övergripande mål är att identifiera möjligheter att förädla och utveckla det totala fastighetsvärdet.

Huvudsakliga arbetsuppgifter består av:            

  • Ansvar för budget och resultatuppföljning

  • Rapportering till uppdragsgivaren 

  • Säkerställa att myndighetskrav efterlevs

  • Upphandling och uppföljning av mindre entreprenörstjänster

  • Hyressättning av nyproduktion och förvaltande fastigheter

  • Förhandlingar med Hyresgästföreningen

  • Uppdragsgivare av den ekonomiska förvaltningen som sköts externt

  • Underhållsplanering och driftnettoutveckling av fastigheterna

  • Hantering av hyresgästärenden och tvister

Vidare kommer du att analysera driftstatistik tillsammans med driftledare, där du fattar beslut om nödvändiga åtgärder. Du kommer att delta i det strategiska processarbetet och arbetet med ständiga förbättringar.

Är det här du?
Vi söker dig som har minst 10 års yrkeserfarenhet som fastighetsförvaltare av hyresbostäder. Har du gått vidare till en roll med mer strategiskt ansvar, ser vi det som ett plus.

Vi ser att du har en universitets- eller högskoleutbildning inom relevant område. Du känner dig säker i hyresförvaltning, har förhandlat hyresnivåer och har en god förståelse för hyreslagen. Utöver det uttrycker du dig väl i svenska i både tal och skrift, samt har B-körkort.

Vi fäster stor vikt vid personliga egenskaper. Vi söker efter dig som är ödmjuk, noggrann och analytisk. Du är lyhörd gentemot dina kollegor i teamet och känner dig trygg med att arbeta självständigt och att fatta beslut på egen hand.

Vi tror att du känner igen dig i beskrivningar som initiativtagande, prestigelös och självgående. Att ständigt vilja utveckla och arbeta proaktivt är en självklarhet för dig. Ett positivt förhållningssätt är något som värderas högt liksom väl utvecklad problemlösningsförmåga.

Vill du veta mer?
Vänligen sök tjänsten genom att klicka på "ansök"-knappen här intill. Vid frågor vänligen kontakta rekryteringskonsult Rikard Sunnerskog på 08-120 50 428. Urvalet av ansökningar sker löpande. Välkommen in med din ansökan!

Publicerad 2021-03-17

Ansök nu