Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera
Till alla jobb

Biträdande Förvaltningsansvarig till Revelop i Göteborg

Revelop, Göteborg

Ansök nu

Revelop är inte ett vanligt fastighetsbolag. Vi investerar i platser där vi kan skapa positiv förändring genom att förädla och utveckla fastigheter med ett utpräglat hållbarhetsfokus. Bolaget rankas som en av världens bäst presterande fastighetsfondsförvaltare vad gäller stabil utveckling över tid. Fastighetsbeståndet omfattar cirka 525 000 kvadratmeter och värdet uppgår till 7 miljarder kronor.

Din roll som Biträdande Förvaltningsansvarig

Vår affär bygger på att utveckla våra fastigheter med stort fokus på hållbarhet och fylla dem med nytt liv. Som biträdande förvaltningsansvarig på Revelop jobbar du dagligen med att skapa värde och utveckla våra kommersiella fastigheter. Du kommer jobba nära ihop med förvaltningsansvarig på vårt Göteborgskontor men också nära vårt uthyrningsteam, fastighetsutvecklare och tekniskt ansvariga. Vi skapar värde i vårt fastighetsbestånd genom att hela tiden flytta fram positionerna inom förvaltning, utveckling, hållbarhet och driftoptimering. Hos oss arbetar du sida vid sida med högt kompetenta kollegor med passion för fastigheter och affärer.

Du kommer att stötta förvaltnings- och teknikansvariga i Göteborg och Skåneområdet samt bistå med hjälp till vårt coworking-koncept C/O i arbetet i regionen.

Arbetsuppgifter i urval:

  • Visningar, överlåtelser och uthyrning av parkering, lager och förråd.

  • Informationshantering mot hyresgäster etc.

  • Koordinera underlag för annonsering i sociala kanaler

  • Ansvarig och drivande för olika event som Business Arena, olika mäklarevent och marknadsevent.

  • Administration och hantering av avtal och rapporter.

  • Arbeta brett med genomförande av bolagets hållbarhetsperspektiv.

Vem söker vi?

Kompetens är viktigt, men när det kommer till kritan rekryterar vi på personlighet och engagemang. För att trivas i rollen som biträdande förvaltningsansvarig måste du ha ett starkt affärsdriv samtidigt som du har fokus på våra hyresgäster. Vi är säkra på att du trivs med högt tempo och korta beslutsvägar. Andra beskriver dig som en person med hög grad av servicekänsla och med ett starkt driv av att göra ett bra jobb. Du behöver vara noggrann och strukturerad. Du har inga problem att resa, ditt team ansvarar för alla våra fastigheter i såväl Göteborg som Helsingborg och Malmö.

Du kan vara helt nyexaminerad från universitet/högskola eller en KY utbildning. Det viktiga är att du har ett stort intresse för att lära dig rollen och att över tid växa och ta på dig ett större ansvar. Du har goda kunskaper i Officepaketet och om du har erfarenhet av Fastnet/Unit4/Agresso är det meriterande. Eftersom du kommer ha många hyresgästkontakter och kontakter med andra samarbetspartners är det viktigt att du uttrycker dig väl i både tal och skrift såväl på svenska som på engelska och innehar B-körkort.

Vårt erbjudande

Förutom en spännande och bred tjänst får du jobba med några av branschens bästa inom respektive kompetensområde. Detta i ett företag som ger dig stora möjligheter att växa med oss. Du hamnar i en kultur präglad av stark målstyrning, engagemang, affärsmässighet, hög affärsetik och transparens. Vi älskar fastigheter och vår bransch, och jobbar med ständig förbättring. En del av det är en strävan efter att ligga steget före och hitta nya lösningar. Vi är aldrig nöjda, vi kan alltid bli bättre. På Revelop ställer vi höga krav på externa samarbetspartners och ännu högre på oss själva. Genom att förädla varje medarbetares unika egenskaper, kompetenser och erfarenheter som en del av det gemensamma laget blir vi bäst i Sverige. Alla aspekter av hållbarhet är viktiga för oss, både från våra medarbetares hälsa och välbefinnande till att vi engagerar oss i områdena kring fastigheterna som vi äger.

Du kan se fram emot en resa där vi når målet genom att vi lever våra värderingar och jobbar som ett lag med gemensamma mål.

Revelop har ett 30-tal medarbetare, jämnt fördelade mellan kvinnor och män. Vi rekryterar på specialistkompetens och kommersiell förståelse, både på djup och bredd. Men viktigast av allt är kanske personlighet och drivkraft. Vi gillar att jobba ihop och har kul på jobbet. Och vi har det bästa framför oss.

Passar denna beskrivning in på dig? Välkommen med din ansökan!

Tveka inte att höra av dig om du har några frågor.
Urval och intervjuer sker löpande.

Ansökan

Vid denna rekrytering samarbetar Revelop med Croisette Human Capital. Urval och intervjuer sker löpande och vi önskar därför få din ansökan så snart som möjligt. Vid frågor angående tjänsten, vänligen kontakta Julia Pehrson på julia.pehrson@croisette.se eller
0761 – 091953.

Publicerad 2022-01-14

Ansök nu