Torsdag09.07.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Sök

Till alla jobb

Biträdande förvaltare till John Mattson

John mattson fastighets ab, Stockholm

Ansök nu

Vill du vara med på vår spännande tillväxtresa? Brinner du för att utveckla
nära kundrelationer och skapa goda livsmiljöer över generationer? Vill du vara en del av en företagskultur som präglas av öppenhet, professionalitet och engagemang? Har du en hög digital mognad och tycker det är roligt att implementera nya system och verktyg? Då är du sannolikt rätt person för oss!

Bakgrund

John Mattson äger och förvaltar ca 2 800 hyresrätter på Lidingö och i Sollentuna och äger från våren 2020 även tomträtter i Slakthusområdet i Stockholm. Verksamheten drivs utifrån en tydlig värdegrund baserad på ett långsiktigt, professionellt och engagerat agerande. Vår vision är att skapa goda livsmiljöer över generationer. Det innebär att vi vill erbjuda en välfungerande vardag för alla genom förvaltning och utveckling av trivsamma bostäder och trygga boendemiljöer.

2019 börsnoterades bolaget på Nasdaq Stockholm. Vi är i en spännande tillväxtfas och vill etablera oss genom ytterligare förvärv i tillväxtkommuner i Stockholmsområdet. Vi vill nu förstärka vårt team med ytterligare en nytänkande, kompetent och serviceinriktad medarbetare.

Tjänsten

Som biträdande förvaltare är du, tillsammans med förvaltaren, en nyckelperson och ett av våra viktigaste ansikten ut mot hyresgästerna. Du stöttar förvaltaren i dennes helhetsansvar för fastigheterna och arbetar kontinuerligt med att bibehålla och utveckla goda kundrelationer samt med uppföljning och analys.

Din roll innebär ett tätt samarbete med kundvärdar, bovärdar, tekniska förvaltare, projektledare, entreprenörer och leverantörer. Vi förväntar oss därför att du tycker om och har lätt att arbeta med olika typer av människor. I ditt arbete är du proaktiv och strukturerad och genom nytänkande är du med och bidrar till att utveckla vårt arbetssätt till det bästa.

I denna tjänst rapporterar du till förvaltaren och utgår från våra luftiga och fina lokaler i Larsberg, på Lidingö.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

  • Arbeta proaktivt med att vårda och utveckla relationen med våra hyresgäster

  • Tillsammans med förvaltaren och teamet se till att fastigheterna förvaltas, underhålls och förädlas på optimalt sätt med nöjda hyresgäster och långsiktigt värdeskapande

  • Bidra till förvaltningsavdelningens uppfyllande av uppsatta mål och resultat

  • Vara delaktig i att säkerställa ett professionellt och effektivt arbetssätt

  • Arbeta med underlag och uppföljning

  • Proaktivt föreslå värdeskapande åtgärder

  • Vara delaktig i att ta fram underhållsplaner

  • Vara med och integrera ett hållbart arbete i alla olika aspekter i fastighetsförvaltningen

  • Bidra till att utveckla våra digitala arbetssätt och hyresgästgränssnitt

Erfarenhet och kompetens

Vi söker dig som är i början av din karriär och har en relevant högskoleutbildning eller motsvarande. Du är nyligen utexaminerad eller har ett par års arbetslivserfarenhet med goda kunskaper inom fastighetsekonomi och hyresjuridik. Vi ser gärna att du har en förståelse för vad som driver värde och affär. Givetvis har du god IT-vana och är bekväm med att arbeta och sätta dig in i nya digitala verktyg och system.

För denna roll är körkort ett krav.

Personliga egenskaper

Vi fäster stor vikt vid ditt engagemang och dina personliga egenskaper. För att trivas i den här rollen är det viktigt att du är trygg i dig själv och i mötet med andra människor. Du är eftertänksam och har förmåga att jobba självständigt och att ta egna initiativ. Du arbetar proaktivt, är nytänkande och får energi av ständig utveckling och att vara med och bidra till effektivare arbetssätt och ökad kund- och affärsnytta.

Vi erbjuder dig

John Mattson är på en förändringsresa. I juni 2019 blev vi ett börsnoterat bolag och framöver ska vi växa både storleksmässigt och geografiskt i Stockholmsområdet. Vi erbjuder dig ett spännande och varierande arbete i en mindre organisation, ca 25 medarbetare, där alla är viktiga kugghjul i maskineriet. Bolaget har en stabil grund att stå på och vi utvecklar och förädlar för att vässa oss ännu mer. Vi erbjuder en attraktiv arbetsplats med sunt klimat, hög trivsel och stort engagemang. Vi tycker om att arbeta och samtidigt ha kul och välkomnar dig som delar våra värderingar.

För mer information och ansökan

I denna rekrytering samarbetar John Mattson med Real Competence. Du söker genom att gå in på www.realcompetence.se och klicka på ”Lediga Jobb”. Vi behandlar ansökningarna löpande så sök snarast, dock senast den 3 augusti 2020. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Karin Johansson på karin.johansson@realcompetence.se.

Om John Mattson

John Mattson Fastighetsföretagen AB skapar goda livsmiljöer över generationer. Vi äger och förvaltar ca 2 800 lägenheter på Lidingö och i Sollentuna. Bolaget grundades 1965 av byggmästare John Mattson och drivs än idag utifrån en värdegrund baserad på långsiktighet, professionalitet och engagemang. Läs mer om oss på www.johnmattson.se

Publicerad 2020-06-18

Ansök nu