Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera
Till alla jobb

Biträdande förvaltare till John Mattson, Stockholm

John Mattson Fastighets AB, Stockholm

Ansök nu

Vill du vara med på vår spännande förändringsresa och samtidigt utveckla nära kundrelationer och skapa goda livsmiljöer över generationer? Trivs du i en företagskultur som präglas av öppenhet, professionalitet och engagemang?
Vi söker dig som vill vara med och utveckla John Mattson med fokus på effektiv förvaltning och nöjda kunder.

Bakgrund

John Mattson är i en utvecklingsfas där det händer mycket hos oss, både vad gäller organisation, bestånd och förvärv i Stockholmsområdet. Vi förstärker nu vårt team med en biträdande förvaltare som kommer att ges ett spännande och varierande arbete med stora utvecklingsmöjligheter i rollen, och som på sikt växer in i en förvaltarroll.

Tjänsten

Som biträdande förvaltare har du ett eget mindre fastighetsbestånd som du har helhetsansvar för samt är en central länk och stöttar upp i övriga delar i affärsområdet. Tillsammans med ditt team och de du samarbetar med i förvaltningsområdet utvecklar ni hyresgästrelationerna och fastigheterna framgångsrikt. Du har ett ansvar som innebär att möta kundens efterfrågan på bästa sätt, representerar John Mattson utåt och för dina egna fastigheter har du ett helhetsansvar, och driver utvecklingen för att och säkerställa ett gott ekonomiskt resultat. Inom organisationen jobbar du tätt tillsammans med förvaltare, kundvärdar, fastighetstekniker, projektledare, entreprenörer och leverantörer. Vi förväntar oss att du tycker om och har lätt för att arbeta med olika typer av människor, du är flexibel och arbetar på ett proaktivt sätt där du driver ditt eget arbete framåt.

Du ingår i förvaltningsavdelningen och rapporterar till förvaltningschefen. Denna roll kommer initialt ha fokus på våra fastigheter i Käppala och nyproducerade fastigheter i söderort, men ditt bestånd kan komma att ändras över tid.

Huvudsakliga arbetsuppgifter i förvaltarrollen

  • Vårda och utveckla relationen med våra kunder och bidra till både kund- och affärsnytta

  • Tillsammans med teamet se till att fastigheterna förvaltas, underhålls och förädlas på optimalt sätt med nöjda hyresgäster och långsiktigt värdeskapande

  • Ansvar för fastigheternas driftnetto, att lägga budget, följa upp prognos och resultat samt uppfyllande av uppsatta mål

  • Delta i och bidra med underlag i förvärv och försäljningar av fastigheter

  • Leda, utveckla och fördela arbetet i teamet kring fastigheterna och säkerställa ett professionellt och effektivt arbetssätt

  • Proaktivt föreslå värdeskapande åtgärder

  • Ansvar för arbetsmiljö och brandskyddsarbete och att arbeta systematisk för att förbättra dem

  • Delaktig i upphandling av års- och ramavtal samt ansvar för att upphandlade avtal följs i förvaltningen och att kvalitetssäkra dessa beställningar

  • Initiera, beställa och följa upp ombyggnads- och underhållsprojekt

  • Integrera ett hållbart arbete i alla olika aspekter i fastighetsförvaltningen samt bidra till, och vara delaktig i att utveckla våra digitala arbetssätt och hyresgästgränssnitt

Erfarenhet och kompetens

Relevant högskoleutbildning, gärna civilingenjör eller Master från teknisk högskola/universitet eller motsvarande utbildning/arbetslivserfarenhet från branschen och förvaltarrollen. Kanske är du nyexaminerad eller så jobbar du redan som biträdande förvaltare idag och vill jobba mer varierat och få ett eget bestånd att förvalta?

Vidare söker vi dig med god kunskap inom fastighetsekonomi och hyresjuridik och förståelse för vad som driver värde och affär. Du är van att arbeta med analys och modellering i Excel och du är bekväm med att arbeta och sätta dig in i nya digitala verktyg och system.

Personliga egenskaper

Vi fäster stor vikt på ditt engagemang och dina personliga egenskaper. För att trivas i den här rollen är det viktigt att du är trygg i dig själv och din kompetens och att du tycker om fastigheter och människor. Du har en förmåga att entusiasmera, är tydlig i din kommunikation och kan leda ditt team till goda resultat och samtidigt bidra till en trivsam arbetsmiljö. Du arbetar proaktivt, är prestigelös och får energi av ständig utveckling. Du driver dina projekt och processer framåt och har ett tydligt kundfokus. I ditt arbete är du strukturerad, tar ett helhetsansvar och ser till verksamhetens bästa. Andra egenskaper vi värderar högt är en positiv inställning och att du har ett lösningsorienterat förhållningssätt.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig ett spännande och varierande arbete inom vår förvaltningsorganisation på ett växande företag med ambitioner att både växa och utvecklas. Arbetsplatsen präglas av sunt klimat, hög trivsel och stort engagemang där alla medarbetare är viktiga kugghjul i maskineriet. Du erbjuds en varierande roll med mycket kundrelationer, affärsmässighet och möjligheten att vara med och utveckla och effektivisera både förvaltningsaffären och verksamheten.

För mer information och ansökan

I rekryteringen samarbetar vi med Real Competence. Du söker genom att gå in på www.realcompetence.se och klicka på ”Lediga Jobb”. Vi behandlar ansökningarna löpande så sök snarast. Alla ansökningar behandlas givetvis konfidentiellt. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Jennica Klaman på jennica.klaman@realcompetence.se.

Om John Mattson

John Mattson är ett bostadsfastighetsbolag med 4 500 hyreslägenheter och med verksamhet i fem kommuner i Stockholmregionen; Lidingö, Sollentuna, Stockholm, Nacka och Upplands Väsby. Vår ambition är att fortsätta växa i bra marknadslägen i Stockholmsregionen. Bolagets strategi fokuserar på förvaltning, förädling, förtätning och förvärv. Verksamheten etablerades 1965 av byggmästare John Mattson och värdegrunden – långsiktighet, professionalitet och engagemang – är lika stark idag som då. Vår vision är att skapa goda livsmiljöer över generationer. Vi vill erbjuda en välfungerande vardag för alla, genom förvaltning och utveckling av trivsamma bostäder och trygga boendemiljöer. John Mattson är noterat på Nasdaq Stockholm.

Läs mer om oss på: www.johnmattson.se

Publicerad 2022-07-06

Ansök nu