onsdag27 september

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande
Till alla jobb

Biträdande förvaltare till Einar Mattsson, Stockholm

Einar Mattsson, Stockholm

Ansök nu

Vi erbjuder en arbetsplats där du får stora möjligheter att sätta din egen prägel på ditt arbete och karriärsutveckling och tillgång till koncernens breda och djupa kunskap. Du kommer till ett långsiktigt familjeägt bolag med rötterna i en entreprenörskultur som värdesätter din omtänksamhet, framåtanda och ditt engagemang. Efter 85 år kan vi säga att vi är en stark aktör i alla konjunkturer, vi är långsiktiga på riktigt.

Förvaltningsbolaget erbjuder tillgång att arbeta med en bred grupp av välrenommerade fastighetskunder. Vi förvaltar drygt 14 200 bostäder samt kommersiella lokaler till ett totalt värde om 63 miljarder åt olika aktörer. Ungefär 6000 av dem ägs av Einar Mattsson-sfären. Kunderna finns främst i Storstockholm.

Du kommer ha din bas i nyrenoverade, ljusa och moderna lokaler i hjärtat av Södermalm. Vi ser fram emot att få höra från dig.

Är du engagerad, framåt och relationsskapande med erfarenhet från fastighetsbranschen. Då har vi tjänsten för dig!

Om tjänsten

Som biträdande förvaltare kommer du arbeta operativt med huvudansvar för kontakten med våra hyresgäster, samt med fastighetsadministrativa uppgifter. Exempelvis kommer du att visa lägenheter inför uthyrning, hantera uthyrning och upprätta hyresavtal, ansvara för besiktning vid avflyttning samt hantera störningsärenden.

Arbetet sker i team tillsammans med uppdragsansvarig förvaltare, förvaltare, ekonom och fastighetstekniker i specifika uppdrag och du kommer även samarbeta med övriga biträdande förvaltare.

Din profil

För att lyckas i rollen ser vi att du har arbetat med uthyrningsfrågor kopplat till bostäder och fastighetsadministrativa uppgifter under minst 2 år. Det är viktigt att du känner dig trygg med att handlägga ärenden såsom uthyrnings-, bytes- och andra hyresjuridiska ärenden. Därtill ser vi att du har relevant fastighetsrelaterad eftergymnasial utbildning alternativt längre relevant arbetslivserfarenhet.

Har du utbildning inom fastighetsjuridik eller fastighetsförvaltning ses det som meriterande. Vi ser det som ett plus om du tidigare genomfört besiktningar samt arbetat i systemet Vitec.

Som person är du strukturerad, relationsskapande och lösningsorienterad.  Rollen innebär många olika kontaktytor vilket innebär att du behöver vara en god kommunikatör. Som person är du omtänksam, engagerad och framåt med ett genuint intresse för fastigheter.  

Vill du veta mer?

I denna rekrytering samarbetar Einar Mattsson med Level Recruitment. Vänligen sök tjänsten genom att klicka på "ansök"-knappen här intill. Vid frågor vänligen kontakta senior rekryteringskonsult Sissel Strand på 08-120 50 426. Urvalet av ansökningar sker löpande. Välkommen in med din ansökan!

Sökord: förvaltare, fastighet, hyresrätt, lokaler, förvaltning, kommersiell, teknisk, teknik

Om Einar Mattsson

Vi erbjuder en arbetsplats där du får stora möjligheter att sätta din egen prägel på ditt arbete och karriärutveckling med tillgång till koncernens breda och djupa kunskap.  Du kommer till ett långsiktigt familjeägt bolag med rötterna i en entreprenörskultur som värdesätter din omtänksamhet, framåtanda och ditt engagemang. Efter nästan 90 år kan vi säga att vi är en stark aktör i alla konjunkturer, vi är långsiktiga på riktigt.  Förvaltningsbolaget erbjuder tillgång att arbeta med en bred grupp av välrenommerade fastighetskunder. Vi förvaltar drygt 14 000 bostäder samt kommersiella lokaler till ett totalt värde om 60 miljarder åt olika aktörer. Ungefär 6000 av dem ägs av Einar Mattsson-sfären. Kunderna finns främst i Storstockholm. 

Publicerad 2023-09-01

Ansök nu