Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera
Till alla jobb

Biträdande fastighetschef till Möller & Partners, Stockholm

Möller&Partners, Stockholm

Ansök nu

Brinner du för bostäder? Ta chansen och anslut till ett bolag på en spännande tillväxtresa!

Möller & Partners växer och söker nu en biträdande fastighetschef till Förvaltning Bostad. Verksamhetsområdet arbetar bland annat med förvaltning och utveckling av hyresfastigheter i Akka Egendom - ett fastighetsbolag med inriktning på bostadsfastigheter i små och medelstora tillväxtkommuner runtom i Sverige och med Resinova Bostad - en fastighetsstruktur med inriktning på hållbara nyproducerade bostadsfastigheter i större städer.

Har du ett genuint intresse för fastigheter och vill anta en varierande roll med utvecklingsmöjligheter? Då är du rätt person för oss!

Varför Möller & Partners?

Möller & Partners är ett personligt, ambitiöst och professionellt företag med familjär företagskultur och sunda värderingar. Den familjära känslan bidrar till en stark gemenskap där kulturen som råder är en av de faktorer som gör att många söker sig till oss, samt blir långvariga i sina anställningar.

Teamet består av engagerade medarbetare som har bred kompetens och gedigen erfarenhet av investeringar, förvaltning och utveckling av fastigheter. Läs gärna mer om dina eventuellt framtida kollegor här.

Vidare befinner vi oss på en spännande tillväxtresa! Detta ger dig stora möjligheter till att både växa med bolaget och utvecklas med ytterligare ansvarsområden.

Ditt uppdrag som biträdande fastighetschef

Du kommer att ingå i ett team som präglas av nära samarbeten och högt engagemang. Tillsammans ansvarar ni för Bostadsförvaltningen inom Möller & Partners. I nuläget arbetar teamet främst med Akka Egendoms fastighetsbestånd som idag uppgår till ca 3600 lägenheter. Vartefter förvärv sker i Resinova kommer du även få vara med på den resan.

Som biträdande fastighetschef arbetar du operativt och antar en bred roll med stor variation och stor delaktighet i verksamheten. I rollen har du insyn i styrning, planering och genomförande av löpande förvaltning och utveckling av bostadsfastigheter. Detta innefattar omfattande externa kontakter med bland annat lokala drift- och skötselentreprenörer, kommuner och Hyresgästföreningen.

Du kommer vara högst involverad i bolagets kundmätningar samt att analysera resultaten för att upprätta handlingsplaner. Tillsammans med dina kollegor ansvarar du även för implementering och uppföljning av affärsplaner och budget för fastigheterna. Fastighetsbeståndet består även av en del kommersiella ytor vilket innebär arbetsuppgifter såsom uthyrning, avtalsförhandlingar, lokalanpassningar samt att vårda hyresgästrelationerna.

Bolagets hållbarhetsfrågor är tätt integrerade med förvaltningen och högt prioriterade. Samtliga medarbetare ansvarar för att lyfta och genomföra nya idéer och aktiviteter inom området.

I rollen rapporterar du direkt till Desirée Morast. Desirée är fastighetschef på Möller & Partners och ansvarar för företagets bostadsportföljer.

Övriga arbetsuppgifter i urval:

  • Hålla samman nätverket med lokala förvaltare samt ansvara för förvaltarbrev och träffar

  • Delaktighet vid till- och frånträden

  • Driva lokala projekt kring samarbeten med Hyresgästföreningen/kommuner

  • Hantera fastighetsrättsliga åtgärder av enklare karaktär

Känner du igen dig i nedan?

För att lyckas i rollen har du ett gediget intresse för fastigheter och hållbarhet. Du har en relevant universitetsutbildning med fastighetsrelaterad inriktning samt 2-4 års praktisk erfarenhet av förvaltning. Utöver bostadsförvaltning har du, med fördel, erfarenhet av kommersiell förvaltning. Du besitter kunskap i Microsoft Office-paketet och är en skicklig kommunikatör. Vidare är körkort ett krav och resor i tjänsten förekommer ca två dagar i månaden.

Vi söker dig som trivs i en självständig och ansvarsfull roll där du får möjlighet att utvecklas. Du trivs i ett snabbfotat mindre bolag och är både ödmjuk och prestigelös inför varierade arbetsuppgifter. Genom att bygga hållbara och långsiktiga relationer är du med och skapar ett stort värde för våra hyresgäster.

Passar denna beskrivning in på dig? Då ser vi fram emot din ansökan!

Ansökan

Vid denna rekrytering samarbetar Möller & Partners med Croisette Human Capital, som tillsätter kompetens inom fastighetsbranschen. För oss på Human Capital är det av stor vikt att du som kandidat känner dig inkluderad och trygg under hela rekryteringsprocessen. Vi arbetar därför hårt för hålla dig uppdaterad så långt det bara är möjligt.

Urval och intervjuer sker löpande och vi önskar därför få in din ansökan så snart som möjligt. Vid frågor angående tjänsten, vänligen kontakta Amanda Edénamanda.eden@croisette.se eller 073-944 37 40.

Om Möller & Partners

Möller & Partners är ett partnerägt fastighetsbolag som grundades år 2000. Bolaget äger, utvecklar och förvaltar fastigheter över hela Sverige och inom alla fastighetssektorer. Sedan start har Möller & Partners förvaltat över 1.5 miljoner kvadratmeter och genomfört mer än 100 transaktioner för ett värde över SEK 20 miljarder.

I Möller & Partners verksamhet ingår ett antal intressebolag och dotterbolag som kapitaliseras av externa investerare. Genom åren har Möller & Partners samarbetat med ett flertal välkända svenska och internationella fonder samt institutionella investerare. De har lång erfarenhet av att framgångsrikt leverera avkastning genom etablerade plattformar och anser att ett projekt inte är slutfört förrän varje möjlighet har utvärderats och projektets fulla potential har uppnåtts. Det är genom det här synsättet som Möller & Partners skapar värde åt deras uppdragsgivare och hyresgäster.

Publicerad 2022-11-21

Ansök nu