Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera
Till alla jobb

Biträdande affärsenhetschef till Corem Stockholm Norra

Corem Property Group AB, Stockholm

Ansök nu

Är du en skicklig ledare som brinner för affärer? Har du erfarenhet från kommersiell förvaltning och gillar att utveckla processer och rutiner? Kom till oss på Corem Stockholm Norra!

Vi på Corem förvärvar, förvaltar, förädlar och bygger nya fastigheter i attraktiva lägen i Sverige, Danmark och USA. Vi har ett långsiktigt perspektiv där vi förvaltar fastigheter med egen personal i syfte att vara en riktigt bra affärspartner till våra hyresgäster.

Corems affärsenhet Stockholm Norra omfattar sammanlagt ca 540 000 kvm lokaler. Mer info om oss, våra medarbetare och fastigheter finns på www.corem.se.


Vi söker Biträdande Affärsenhetschef till Corem Stockholm Norra

Brinner du för ledarskap och har erfarenhet från kommersiell fastighetsförvaltning? Vill du bidra till ett ökat affärsfokus med nöjda hyresgäster högt på agendan? Till vår affärsenhet Stockholm Norra söker vi nu dig som vill leda och coacha våra kommersiella förvaltare och förvaltningsassistenter och som vill få möjlighet att bidra till bolagets utvecklingsresa.

Tjänsten
Som biträdande affärsenhetschef ansvarar du för att leda och utveckla medarbetare, att driva och delta i hyresförhandlingar och att utveckla förvaltningsaffären. Du har budget- och resultatansvar och samarbetar framförallt med drift, uthyrning och med projektenheten. Ditt team består av sex kommersiella förvaltare och tre förvaltningsassistenter som alla är drivna och vill mycket. Fastighetsbeståndet består av främst kontorsfastigheter i Kista, Solna, Sollentuna, Täby och Vinsta med en yta om ca 540 tkvm. Vi har bla Ericssons, Samsungs och Tele2s huvudkontor i beståndet men även äldre fastigheter.

I tjänsten ingår även att fortsätta sätta strukturer för förvaltningen, jobba med utveckling och att driva arbetet mot nöjda hyresgäster. Du har inte förvaltningsansvar för egna fastigheter men har kunddialoger och deltar ibland i förhandlingar.

Tjänsten är placerad vid vårt fina kontor på Torshamnsgatan 48 i Kista. Du ingår i affärsenhetens ledningsgrupp och rapporterar till Affärsenhetschefen för Norra Stockholm.

Vi erbjuder
Vi erbjuder dig en utvecklande roll i Corems i särklass största affärsenhet med möjlighet att påverka inte bara enheten utan även bolaget i stortCorem förvaltar, utvecklar och bygger nytt och det händer mycket hos oss. Vi har ett starkt varumärke med stort kundfokus, höga mål inom hållbarhetsområdet, god anda och vi erbjuder goda utvecklingsmöjligheter. Företagskulturen präglas av öppenhet och nyfikenhet där vi ger våra medarbetare stort förtroende och eget ansvar. På kontoret finns bland annat gym och vi ordnar många gemensamma aktiviteter.

Din bakgrund och person
Du har högskoleutbildning och gedigen erfarenhet från kommersiell fastighetsförvaltning med vana från hyresförhandlingar och från att ha budget- och resultatansvar. Som ledare har du förmåga att entusiasmera, du är coachande och har pondus och struktur. Du har hög strategisk förmåga med helikopterperspektiv, driver mot mål och är självgående. Då rollen innebär många kontaktytor även utanför teamet har du mycket lätt för att skapa förtroende och att samarbeta.

Din ansökan
Vi ser fram emot din ansökan tillsammans med CV och ett personligt brev så snart som möjligt, dock senast den 21 september 2022. Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

I denna rekrytering samarbetar vi med Proper People och har du frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Maria Mattsson på telefon 070-377 17 21 eller rekryteringskonsult Therese Malk på telefon 072-389 99 76. Naturligtvis behandlas alla ansökningar konfidentiellt.


Proper People är ett rekryteringsföretag specialiserat på att stödja bolag att nå sina affärsmål genom ledarstödd rekrytering, personbedömningar och konsultförmedling främst av chefer och specialister inom fastighetsbranschen. Läs mer på 
www.properpeople.se.

Publicerad 2022-08-01

Ansök nu