Tisdag20.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Sök

Till alla jobb

Atrium Ljungberg söker Förvaltare till Sickla

Atrium Ljungberg, Stockholm

Ansök nu

Atrium Ljungberg är ett av Sveriges största börsnoterade fastighetsbolag. Vi äger, utvecklar och förvaltar fastigheter med fokus på att skapa attraktiva och hållbara stadsmiljöer där människor vill leva, arbeta och vistas - idag och i framtiden. Vi finns där Sverige växer; i Stockholm, Göteborg, Malmö och Uppsala, där vi förvaltar våra områden med egen kompetent och engagerad personal. Tillsammans med kunder, kommuner och andra samarbetspartners får vi platser att utvecklas och växa i enlighet med vår vision - Alla vill leva i vår stad.

Det går bra för Atrium Ljungberg, vi växer och har förmånen att driva några av Sveriges kanske mest spännande stadsutvecklingsprojekt. Nu söker vi en Förvaltare till teamet i Sickla – ett fantastiskt fastighetsområde som vi utvecklar från industrikvarter till en urban stadsmiljö där människor vill bo, arbeta, lära och roa sig. Är du en relationsskapande och affärsdriven person som samtidigt tycker om att grotta ned dig i nyckeltal och avtal? Då är det kanske dig vi söker!     

Huvudsakliga ansvarsområden

Som Förvaltare har du en ansvarsfull roll där du bistår Fastighetschefen i att fatta rätt affärsmässiga beslut, säkerställa god lönsamhet samt goda relationer med våra hyresgäster i fastighetsområdet. Du bistår Fastighetschefen i framtagandet av affärsplan, budget och prognoser där du ansvarar för att bl.a. ta fram underlag och analysera relevanta nyckeltal.

Du kommer även att:

  • Ha visst hyresgästansvar för utvalda hyresgäster innefattande exempelvis omförhandlingar, hyresgästanpassningar, kundmöten och kundvård.

  • Proaktivt arbeta med för förhandlingar och aktivt uthyrningsarbete tillsammans med Leasing Manager. Du arbetar för ett förtroendeingivande samarbete där du visar att vi förstår våra hyresgästers verksamhet och behov.

  • Ansvara för och driva lokalanpassningsprojekt där du handlar upp entreprenörer etc.

  • Verka för en hög kundtillfredsställelse och löpande ge information till hyresgäster i form av nyhetsbrev och aktuell information avseende fastigheten.

Då vårt fastighetsområde i Sickla är till ytan nästan lika stort som Gamla stan har vi delat in fastighetsområdet i två, där du kommer att arbeta med Västra Sickla som innefattar främst kontor.

Kvalifikationer och erfarenhet

Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning inom förvaltning eller motsvarande och som har hunnit skaffa dig cirka 3–5 års arbetslivserfarenhet som Förvaltare. Du har erfarenhet av att arbeta med ett bestånd med kontor och kommersiella lokaler samt har god erfarenhet av att arbeta med omförhandlingar, fastighetsjuridik samt entreprenadrätt. Du har goda kunskaper i svenska i både tal och skrift då du kommer att kommunicera med hyresgäster samt ta fram underlag på svenska.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som har ett stort intresse för fastighetsbranschen samt är en affärsmässig och resultatinriktad person. Du är en utåtriktad och relationsskapande person som samtidigt uppskattar mer analytiska och administrativa uppgifter kopplade till hyresavtal, nyckeltal och förberedelser inför budgetarbete etc. Du har en god samarbetsförmåga och agerar förtroendeingivande i både interna och externa kontakter. Är det dig vi söker?

Ansökan
Vi ser fram emot din ansökan med CV och personligt brev senast 30/10–2020. Vi kommer att behandla ansökningar löpande och tjänsten kan därför komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vänta inte med din ansökan utan skicka in din ansökan redan idag! 

Vi tar inte emot ansökningar via e-mail men om du önskar mer information eller har frågor om tjänsten, vänligen kontakta HR- och Rekryteringsadministratör Alva Linde på alva.linde@al.se alt. HR Business Partner Emelie Gustafsson på emelie.gustafsson@al.se.

Vi ser fram emot din ansökan!

Publicerad 2020-10-05

Ansök nu