Lördag24.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Sök

Till alla jobb

Assistent åt fastighetsförvaltare/junior fastighetsförvaltare till BroGripen

BroGripen, Stockholm

Ansök nu

Koncernen BroGripen äger och förvaltar 60 bostadsfastigheter i Mälardalen och Skåne. Den uthyrningsbara arean uppgår i dagsläget till 180 000 kvm. Företagets affärsidé är att förvärva, förvalta och utveckla bostadsfastigheter med attraktiva lägen i Sverige.

Assistent åt fastighetsförvaltare/ junior fastighetsförvaltare
Vi söker dig som vill jobba med förvaltning av främst våra befintliga fastigheter i Stockholm med närförort. Vår förvaltare för området ansvarar för totalt 1.400 bostäder (plus lokaler) varav 500 lägenheter ligger i Stockholm med närförort. Tjänsten utgår från kontoret i Stockholm. Körkort är ett krav.

Dina arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter består av att stödja förvaltaren i främst arbetet med teknisk och ekonomisk förvaltning. Tjänsten innebär bland annat att du kommer arbeta med hyresgästkontakter samt vara behjälplig med allt från kontakter vid underhållsarbete till uthyrning och myndighetsbesiktningar (OVK, SBA mm.) Du kommer att vara bolagets representant i vissa dagliga frågor och bör därför ha en naturlig förmåga att skapa och upprätthålla goda kontakter med främst hyresgäster och entreprenörer.

Din bakgrund
Du har lämplig utbildning och kanske erfarenhet från fastighetsbranschen och arbete med fastighetsförvaltning. Du behärskar svenska och engelska mycket väl i både tal och skrift och det är meriterande om du besitter kunskaper inom hyresjuridik. Vidare har du goda kunskaper i datahantering.

Personliga egenskaper
Vi lägger stor vikt på kundfokus och därför tror vi att du är en mogen, glad och positiv person som har lätt för att få kontakt med människor. Du är ordningsam, strukturerad och effektiv i ditt sätt att utföra arbetsuppgifter. Vi tror vidare att du trivs i en miljö där du får ta eget ansvar. Som person är du driven, lyhörd och har en förmåga att se de enkla lösningarna även i komplicerade problem. En vana att prioritera i högt arbetstempo är egenskaper som behövs för att lyckas optimalt i tjänsten. Då din personlighet och arbetsinsats kommer att påverka kvalitén och resultatet i bolaget, värdesätter vi affärsorientering, nytänkande och samhällsengagemang.

Ansökan till tjänsten sänds snarast per mail till info@brogripen.se.

Ansökningar utvärderas löpande och vi önskar gå i mål med anställning så snart det är möjligt .

Publicerad 2020-10-02

Ansök nu