Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera
Till alla jobb

Asset Manager

Evolv Property AB, Stockholm

Ansök nu

Evolv Property är ett snabbväxande fastighetsbolag inriktat på förvaltning och utveckling av kommersiella fastigheter med tonvikt på logistik- och industrifastigheter. Fastighetsportföljen består av ett 45-tal kommersiella fastigheter med tyngdpunkt i Stockholm, Mälardalen, Östergötland och Skåne. Evolv Property investerar tillsammans med Slättö, vilket säkerställer finansiell stabilitet och muskler för att expandera fastighetsbeståndet.

För att öka vår tillväxttakt samt genomförandeförmåga söker vi en Asset Manager som delar vårt affärsdriv, hyresgästfokus och intresse för projektutveckling
Är du en ambitiös, affärsdriven, hyresgästfokuserad Asset Manager med intresse för projektutveckling? Vill du ta ansvar för att öka värdet på våra fastigheter genom att utveckla nyproduktions- och ombyggnadsprojekt, genomföra hyresförhandlingar samt bygga starka hyresgästrelationer? Vi söker nu förstärkning till vårt team om sex personer, baserat på Luntmakargatan i Stockholm.

Om tjänsten
Som Asset Manager har du det övergripande ansvaret för ett antal fastigheter, innefattande den dagliga kontakten med hyresgäster, entreprenörer, konsulter och myndigheter. Du kommer att utgå ifrån vårt kontor på Luntmakargatan i Stockholm, samt ha stor närvaro i fastigheterna.

Dina huvudsakliga ansvarsområden innefattar:

  • Daglig kontakt med hyresgäster

  • Upphandling och kravställning av nyproduktions- och ombyggnadsprojekt

  • Tät kontakt med byggentreprenörer samt närvaro på byggmöten

  • Kontakt och kravställning gentemot leverantörer för fastighetsskötsel och underhåll


Om dig
Vi tror att Du har en teknisk eller ekonomisk utbildning, samt ett par års erfarenhet från fastighetsbranschen. Du uppskattar hög aktivitet, har intresse för dina hyresgästers verksamhet, har ett gott affärssinne samt är strukturerad. Du är en positiv och social person, uppskattar att samarbeta med andra människor, och har en god känsla för service. Du behöver B-körkort för att nå dina fastigheter som är belägna cirka 30-120 minuter från kontoret i Stockholm.

Vi erbjuder ett stimulerande och omväxlande arbete i ett litet och hungrigt team med stor passion för fastigheter och affärer!

Ansökan
Maila personligt brev och CV till viktor.tennstrom@evolvproperty.se.
Vid frågor om tjänsten, kontakta Viktor Tennström, 070-494 85 65, eller mail enligt ovan.
Sista ansökningsdag 20/8 2021. Tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum

Publicerad Igår

Ansök nu