Fredag30.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Sök

Till alla jobb

Asset Manager till Croisette Real Estate Partner

Croisette Real Estate Partner, Stockholm

Ansök nu

Croisette Real Estate Partner är Sveriges mest expansiva fastighetsrådgivare och växer kontinuerligt med både nya affärsområden, tjänster och medarbetare. Nu söker vi en Asset Manager till vårt senaste affärsområde Croisette Digital Property Management & Administration med placering i Stockholm.

Croisette Digital Property Management & Administration erbjuder en helhetslösning avseende förvaltning där digitala lösningar, smartness och rådgivning står i fokus – Digital förvaltning.

Din roll som Asset Manager
I rollen som Asset Manager arbetar du brett med alla typer av förvaltningsfrågor och ansvarar för att utföra arbetsuppgifterna utifrån kundens önskemål och investeringskriterier. Du håller löpande dialog med kunden kring pågående och kommande processer, samt vilka beslut som ska fattas framgent.

Dina dagar kommer bland annat bestå av att upprätta och bevaka leverans- och driftavtal, följa upp underhålls- och investeringsplan samt administrera felanmälan. Du kommer agera kontaktperson mot hyresgästerna och delge information avseende större renoveringar och underhåll. Du förväntas självständigt planera och strukturera din tid för att nå uppsatta mål och stötta kunden i hela förvaltningsarbetet.

Arbetsuppgifter i urval:

  • Administrera intresseanmälan

  • Hantera beställningar

  • Utföra underhållsbesiktningar för inre underhåll

  • Besiktning av lägenheter vid succession

  • Säkerställa att myndighetskravs upprätthålls

  • Kvartalsvis avstämning med kund

Vem söker vi?
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av rollen som Asset Manager och bostadsförvaltning. Du är administrativ, arbetar effektivt, strukturerat och i god relation med kunden såväl som hyresgästen. För att trivas hos oss på Croisette bör du vara en prestigelös, flexibel och driven medarbetare med ett brinnande intresse för digitala lösningar. Du tilltalas av att tillhöra ett entreprenörsdrivet bolag som befinner sig i tydlig tillväxt.

Kvalifikationer
Du har relevant utbildning, tre till fem års erfarenhet i branschen och har tidigare arbetat som bostadsförvaltare. B-körkort samt tillgång till bil. 

Intervjuer och urval sker löpande.

På Croisette Real Estate Partner är vi affärsfokuserade och värdesätter ödmjuka och nytänkande personer som är beredda att ge allt för att ta bolaget mot visionen – att bli Sveriges ledande fastighetsrådgivare. Vi har en stark företagskultur och det är centralt för oss att alla medarbetare passar in i denna.

Publicerad 2020-09-25

Ansök nu