Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera
Till alla jobb

Asset Manager till Broadgate

Broadgate Asset Management, Stockholm

Ansök nu

Vill du vara en del i en platt organisation tillsammans med engagerade och entreprenörsdrivna kollegor? Gillar du både strategisk och operativ förvaltning och vill fortsätta att utvecklas inom segmenten lager, lättindustri, logistik, kontor och samhällsfastigheter/bostäder?

Om tjänsten
Broadgate Asset Management (”Broadgate”) erbjuder dig ett utvecklande arbete, med stora möjligheter att ta egna initiativ som förvaltare i en kreativ miljö där nytänkande och öppenhet står i fokus. Du kommer ingå i ett Asset Management team som idag består av fem personer och ha totalansvar för en portfölj av fastigheter. Du rapporterar till vår fastighetschef men har också nära dialog med VD. Portföljen idag består av lager, lättindustri, logistik, kontor och samhällsfastigheter/bostäder. I rollen ingår att arbeta nära hyresgästerna, marknaden och på bästa möjliga sätt säkra fastighetsvärdena.

Arbetsuppgifter

 • Totalansvar inkl. budget, uppföljning och teknik

 • Säkerställa nöjda hyresgäster genom relationsbyggande

 • Strategisk förvaltning och uppfyllnad av beslutad investeringsplan

 • Proaktivt kvalitetssäkra Broadgates fastighetsbestånd genom en tät dialog med hyresgäster och samarbetspartners

 • Uthyrning, avtalsförhandling

 • Kvalitetssäkra och tillse att myndighetskrav samt lagar och förordningar efterlevs

 • Vara med och driva utvecklingsprojekt

 • Resor inom Sverige ingår i rollen

Erfarenhet och kompetens

 • Du har arbetat med förvaltning av fastigheter i minst 3 år

 • Du har troligtvis utbildning med inriktning ekonomi och/eller fastigheter

 • God förståelse för ekonomi och hyresjuridik

 • Du har en mycket god svenska och engelska i både tal och skrift

 • Goda kunskaper i Officepaketet

 • B-körkort

Vi söker
Vi söker dig som gillar att ta ansvar och att själv driva ditt arbete framåt samt att du har lätt att anpassa dig till förändrade omständigheter. Som person har du ett ”kommersiellt tänk” och gillar att göra affärer. I övrigt är du den som ser möjligheterna i förändring, gillar nya initiativ och strävar alltid efter att nå uppsatta mål. Du gillar att samarbeta och dina kunder och kollegor upplever dig som utåtriktad, kommunikativ och en god lyssnare med ett lösningsfokuserat perspektiv.

Vi erbjuder
Hos oss får du förutom en utvecklande och rolig roll, vara en del av ett välrenommerat fastighetsbolag som brinner för fastigheter och värnar om sina medarbetare. Du får en flexibel arbetsplats i centrala Stockholm med mycket eget ansvar och en platt organisation.

För mer information och ansökan
I denna rekrytering samarbetar Broadgate Asset Management med Real Competence. Du söker genom att gå in på www.realcompetence.se och klicka på ”Lediga Jobb”. Vi behandlar ansökningarna löpande så sök snarast, dock senast den 8 juni, 2022. Alla ansökningar behandlas givetvis konfidentiellt. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Emi Irefalk-Laffan på emi.irefalk-laffan@realcompetence.se.

Om Broadgate
Broadgate Asset Management är ett specialiserat fastighetsinvesteringsbolag. Bolagets kärnverksamhet är att agera lokal partner för internationellt- och inhemskt kapital som söker investeringar på den svenska fastighetsmarknaden. Med passion för branschen verkar vi över hela fastighetsspektrumet och skapar värde genom aktiv förvaltning och utveckling. För mer information, besök www.broadgate.se.

Publicerad 2022-05-13

Ansök nu