Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Måndag12.04.2021

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Meny

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Sök

Till alla jobb

Asset Manager till Areim

Areim, Stockholm

Ansök nu

Fastighetsfondbolaget Areim söker en affärsmässig Asset Manager till bolagets Asset Management team. Rätt person erbjuds en utvecklande tjänst i ett entreprenöriellt bolag som verkar i en institutionell miljö.

I rollen som Asset Manager kommer du att arbeta med några av fastighetsbranschens mest intressanta fastigheter och uppdragsgivare. Du är med i Asset Managements alla delar, allt från idé till färdigställande av utvecklingsprojektet. Kännetecknande för Areim är bolagets entreprenörsanda och drivkraft att utvecklas. Bolaget erbjuder dig en bred roll med mycket ansvar och eftersom Areim är i en expansiv fas finns det goda utvecklingsmöjligheter inom företaget.

Den utlysta tjänsten är på heltid med placering på bolagets kontor på Norrlandsgatan 18 i Stockholm. Du rapporterar till bolagets Head of Asset Management och arbetar tillsammans med Investment- och Asset management teamet.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

 • Arbeta med uthyrning, hyresförhandlingar och upprättande av hyresavtal

 • Styra och projektleda extern drift och underhåll

 • Ta fram underlag för budget, prognos och affärsplaner per fastighet

 • Koordinera projekt och uthyrningsaktiviteter tillsammans med projektteamet

 • Utveckla detaljplaner och skapa byggrätter tillsammans med projektteamet

 • Arbeta målinriktat för att optimera driftnetto

 • Vara delaktig i det långsiktiga hållbarhetsarbetet

Kvalifikationer och passande profil

 • Civilingenjör inom Samhällsbyggnad eller annan likvärdig utbildning

 • 3-5 års erfarenhet av liknande arbete inom fastighetsbranschen

 • Mycket goda kunskaper i Microsoft Office-paketet

 • God förmåga att uttrycka dig i tal och skrift, såväl på svenska som på engelska

 • God analytisk förmåga

Vi söker dig med erfarenhet av uthyrning, fastighetsförvaltning av kommersiella lokaler, gärna med fokus på kontor. I denna rekrytering fäster vi stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker en person med vilja att lära och som trivs med att arbeta brett med en förmåga att driva flera parallella processer. Du inspireras av att delta och bidra till det professionella teamet inom bolaget vilket innebär möjligheter såväl som utmaningar. Som person trivs du med stort eget ansvar och du tar egna initiativ men är samtidigt inte rädd att fråga.

Din ansökan
Välkommen med din ansökan för tjänsten via www.boardtalk.se. Frågor besvaras av Johan Magnusson, tel. 072-248 65 31 eller mail, jmagnusson@boardtalk.se. Urval och intervjuer sker löpande varför vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt.

Om Areim
Areim är nordiska fastighetsägare och fondförvaltare med kontor i Stockholm, Helsingfors, Oslo och London. Genom innovativ fastighetsutveckling och trygg förvaltning gör vi alltid mer för våra kunder, investerare och för samhället i stort. Vi är ett oberoende bolag som vet vikten av att hitta den rätta balansen mellan att leverera god avkastning och att lämna efter oss något vi kan vara stolta över. Sedan starten 2003 har vi investerat i fastigheter som har sina utmaningar, där vi ser att vi kan addera bestående värden. Det som är bra idag ska vara minst lika bra i framtiden. För oss är ingenting omöjligt. Läs mer på www.areim.se

Publicerad 2021-03-10

Ansök nu