tisdag7 februari

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande
Till alla jobb

Asset Manager Retail till Storebrand Fastigheter, Stockholm

Storebrand Fastigheter, Stockholm

Ansök nu

Storebrand Fastigheter AB är en del av den norska Storebrandkoncernen och förvaltar fastighetsportföljen åt ett av koncernens livförsäkringsbolag, SPP Pension & Försäkring samt för externa kunder. Mandatet är ca 14 miljarder SEK. Till teamet som arbetar med fastighetskapitalförvaltning söker vi nu en Asset Manager som har goda kunskaper om detaljhandel. Vi är stolta över vårt hållbarhetsarbete och når fem stjärnor i GRESB. Välkommen in med din ansökan!

Ditt uppdrag
Som Asset Manager ansvarar du för avkastningen i din fastighetsportfölj som består av detaljhandelsfastigheter i södra delen av Sverige. Arbetet omfattar bland annat att ta fram förvaltningsstrategi, affärsplaner och budget för fastighetsportföljen. Du kommer bland annat att arbeta med att förvalta och utveckla portföljen, hantera hyresgästkontakter, uthyrning, omförhandling och styrning av driftleverantörer och externa konsulter. Arbetet är förenat med resor. Du kommer att rapportera till VD för Storebrand Fastigheter.

Din erfarenhet
Vi söker dig som har några års erfarenhet av detaljhandel och fastighetsförvaltning som vill vara med i vår fortsatta utvecklingsfas. Du blir en del av ett team med ett stort engagemang!

Du har:

  • kunskap om och erfarenhet av detaljhandeln.

  • erfarenhet av fastighetsförvaltning.

  • kunskap om den kommersiella hyresmarknaden.

  • relevant kunskap inom områdena juridik, ekonomi och teknik.

  • relevant utbildning.

  • B-körkort.

Dina personliga egenskaper
För att lyckas i rollen är du en förtroendeingivande, skicklig förhandlare med hög social kompetens. Du har ett affärsmässigt driv och resultatfokus och ett genuint intresse för människor, kunder samt att utveckla affären. I ditt dagliga arbete har du god struktur, är lösningsorienterad, effektiv och har en känsla för service och kvalitet. Du är en utåtriktad, positiv och lyhörd relationsbyggare som ser samarbete och lagarbete som en viktig del av arbetet.

Varför välja Storebrand?
Vi sitter i våra nyrenoverade lokaler i centrala Stockholm i nära anslutning till T-centralen och dess kommunikationsmöjligheter. Vi har ett eget gym och träningslokal där vi anordnar veckovisa träningspass. En annan uppskattad förmån är vår Svanenmärkta personalrestaurang och subventionerad lunch. Kontoret har en flexibel kontorsmiljö och vi tillämpar en hybrid arbetsvardag med möjlighet att kombinera kontors- och distansarbete. Vi har förmånliga försäkringar såsom tjänstepension och sjukvårdsförsäkring med möjlighet till snabb sjukrådgivning. Välkommen till oss!

Information och kontakt
För frågor om tjänsten ta kontakt med Marita Loft, VD Storebrand Fastigheter, 070-960 54 64 eller Lovisa Stehn, Talent Acquisition Specialist – HR, lovisa.stehn@spp.se

Lokala fackförbund
Mattias Thunström, Finansförbundet, tel 070-864 41 11
Anna Peltovuori, Akademikerföreningen, tel 070-648 17 55

Välkommen in med din ansökan!
Vi går igenom urval och intervjuar löpande. Sista ansökningsdag: 13 februari

SPP är som en del av den finansiella sektorn mån om att våra medarbetare har hög personlig integritet och ett etiskt förhållningssätt. Som en följd av detta genomförs, med kandidatens samtycke, en bakgrundskontroll under anställningsprocessen slutskede som innebär kontroll av personalia, ekonomiska förhållanden och juridiska frågor. Även CV och annan ansökningsdokumentation kan komma att verifieras.

Publicerad 2023-01-22

Ansök nu