Söndag27.09.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Sök

Till alla jobb

Arbetsplatsstrateg/projektledare till NIRAS

NIRAS, Stockholm

Ansök nu

Vi söker arbetsplatsstrateg/projektledare till Corporate Real Estate Services

Vill du ta lead i utvecklingen av vår rådgivning inom tjänsten arbetsplatsstrategi för ett av NIRAS framgångsrika affärsområden?  - då kan det vara just dig vi söker!

Vi erbjuder dig chansen att få arbeta med våra kompetenta och prestigefria kollegor i vårt härliga dynamiska team. Du, tillsammans med dina kollegor, arbetar i kunduppdrag och med kontinuerlig utveckling inom ett växande tjänsteområde. Med vår unika bredd kan vi erbjuda spännande uppdrag och intressanta utvecklingsmöjligheter. Vi har en stark kundbas, främst inom offentlig sektor, och ett engagemang i hållbar utveckling.

Vi ser en stor potential i att vidareutveckla vår rådgivning inom arbetsplatsstrategier och förändringsledning i lokalprojekt och söker nu dig som vill arbeta i uppdrag och samtidigt ansvara för att utveckla tjänsten och erbjudandet till såväl nya som våra befintliga kunder.

Hos oss blir du engagerad i många uppdrag där du samarbetar nära dina kollegor och våra kunder. Vi erbjuder dig en inspirerande miljö där du kommer att få möjlighet att utveckla både dig själv och dina kollegor i konsultrollen. För oss är det viktigt att vi som arbetar här har kul, mår bra och har en bra balans mellan arbete och fritid.

Arbetsplatsstrateg & projektledare med intresse för tjänsteutveckling

Du arbetar som konsult och projektledare med rådgivning inom hela lokalförsörjningsområdet. Det är viktigt att du är en driven lagspelare som tar ansvar för både din egen och dina kollegors utveckling i uppdragen och du genomför dina uppdrag med hög kvalitet på ett resurseffektivt sätt.  Du delar din tid jämt fördelat mellan rollen som projektledare och i rollen som att utveckla, vidareutbilda kollegor, sälja in och leverera konsultstöd i uppdrag inom området arbetsplatsstrategi och förändringsledning i lokalprojekt. Här innefattas också att bygga och utveckla relationen med nya och befintliga kunder.

Din bakgrund och erfarenhet

Du har akademisk examen inom, ekonomi/marknad, personal och arbetsliv/beteendevetenskap/ psykologi/arbets- och organisationspsykologi/arbetslivspedagogik eller motsvarande relevant utbildning. Du har erfarenhet av att ha arbetat med förändrings-/ ledarskapsfrågor relaterat till lokalförsörjning och förändrat arbetssätt, nya lokaler eller liknande. Det är meriterande om du har haft en personalledande roll eller har tidigare konsulterfarenhet.

Som person är du:

  • Positiv med stark egen drivkraft och förmåga att inspirera, coacha, leda och samarbeta

  • Målinriktad, noggrann och kvalitetsmedveten i leveransen till kunderna

  • Analytisk och strukturerad med förmåga att självständigt planera, prioritera, genomföra, delegera, dokumentera och följa upp arbete

  • Trygg och bekväm med att ”stå på scenen” i nya sammanhang

  • Kommunikativ och inlyssnande, med god språklig förmåga i tal och skrift

  • Affärsmässig, kundorienterad och tycker om att arbeta med kundbearbetning

Tjänsten planeras vara baserad på vårt Stockholmskontor, annan ort kan diskuteras. Resor inom landet förekommer i våra uppdrag.

Är det dig vi söker så missa inte möjligheten att bli en av oss!

Skicka in din ansökan snarast, vi kommer löpande kalla till intervjuer.

Kontakta gärna vår rekryterande Team Manager i Stockholm direkt om du har några frågor om tjänsten;

Olof Johansson                  

T: 08-503 844 19                 
E: olof.johansson@niras.se    

Om NIRAS Corporate Real Estate Services

NIRAS är en ledande aktör inom strategisk rådgivning och operativt stöd till lokalanvändare inom offentlig och privat sektor, och vi driver uppdrag över hela landet, från Kiruna till Ystad. Vi ger våra kunder rätt förutsättningar att bedriva sin verksamhet framgångsrikt i attraktiva, verksamhetsstödjande, hållbara  och kostnadseffektiva lokaler.

Vi levererar tjänster inom hela lokalförsörjningsområdet, från strategisk hyresgästrådgivning till operativ projektledning. Som hyresgästens konsult arbetar vi bl. a med lokal- och arbetsplatsstrategier, behovsanalyser och kravställande, lokalsökning, hyresförhandlingar, hyresjuridisk rådgivning, avtalshantering, lokalavveckling, förändringsledning och flyttprojektledning i lokalprojekt.

Publicerad 2020-09-04

Ansök nu