Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera
Till alla jobb

Ansvarig för eftermarknad till Zengun, Stockholm

Zengun, Stockholm

Ansök nu

Vill du vara en viktig del i att arbeta med samverkan och långsiktiga kundrelationer? Är du en relationsskapande person med god förmåga att organisera? Då är du kanske den ansvarige för eftermarknad vi på Zengun söker!


Vilka är vi?

Zengun är en innovativ byggentreprenör som driver flera av Stockholms och Mälardalens mest unika och spännande byggprojekt med fokus på hållbarhet och samverkan. På Zengun drivs vi av att driva projekt, med stort ansvar och engagemang, alltid i nära relation till kunden.

Vi verkar bland annat i Stockholm, Uppsala och Västerås i samverkan med våra kunder och alltid med projektet och människor i centrum. Vi hjälper fastighetsägare att förädla sitt fastighetsbestånd, genom att i varje projekt erbjuda kunskap och kompetens som samverkans- och hållbarhetspartner under projektets hela livslängd. Vi bygger kommersiella fastigheter blandat med utvalda samhällsfastigheter och bostadsprojekt. Vi arbetar långsiktigt för våra medarbetare, kunder, omgivning och utvecklas ständigt för att göra varje projekt till ett referensprojekt.

Inom Zengunkoncernen finns dotterbolaget Zengun Re:do, vi har snabb inställelsetid och står alltid redo för kunderna. Zengun re:do erbjuder främst hyresgästanpassningar, om-och tillbyggnationer samt byggservicetjänster.


Vad innebär jobbet?

För oss på Zengun är långsiktiga samarbeten med våra kunder och partners det absolut viktigaste, och garantiåtgärder på överlämnade projekt är en mycket viktig del i att skapa förtroende.

Som ansvarig för eftermarknad är du ytterst ansvarig för överlämnade projekt- vilket bland annat innebär att du:
- Driver, utvecklar och effektiviserar Zenguns eftermarknadsarbete
- Tar emot felanmälningar och agerar på dessa genom att leda personal och underentreprenörer
under åtgärdande av garantiåtgärder
- Arbetar för merförsäljning och ansvarar för efterarbeten för överlämnade projekt
- Gör ekonomiska uppföljningar, prognoser, fakturering och har ett resultatansvar
- Arbetar med att ständigt förbättra vårt arbete genom erfarenhetsåterföring

Rollen innebär kontakter med många olika aktörer; kunder, underentreprenörer, leverantörer och kollegor i Zenguns organisation. Rollen är placerad på vårt kontor i Solna Strand men innebär även arbete ute på plats på de garantiprojekt du ansvarar för. Tjänsten är heltid med tillsvidareanställning, och vi arbetar på plats med möjlighet till viss flexibilitet.

Varför Zengun?

Hos oss är företagskulturen modern och nytänkande och vi gör vårt yttersta för att vara en attraktiv arbetsgivare. Vi organiserar vårt arbete utifrån det som fungerar för projektet och för kunden och “frihet under ansvar” är något som genomsyrar vår verksamhet.

Som medarbetare hos Zengun ställer vi upp för varandra. Vi är prestigelösa och hugger i där det behövs - något som gäller alla!

Vi är också väldigt stolta över Zengun Life, ett medarbetardrivet initiativ med sport- och
kulturaktiviteter. Exempelvis har vi åkt Vasastafetten tillsammans, vi har gått på guidade vandringar, vi har åkt på skidresor och julpysslat tillsammans. Utöver detta har vi självklart också sommarfester och julmiddagar att se fram emot!

Vidare har vi kollektivavtal, friskvårdsbidrag, förmånscykel, erbjuder månadskort för lokaltrafiken (SL, UL eller VL), vi har Benify med pensionsrådgivning, 40 timmar arbetstidsförkortning och utfyllnad vid föräldraledighet. När vi säger att vi satsar på våra medarbetare menar vi verkligen det!


Vad förväntar vi oss av dig?

För att lyckas i rollen tror vi att du har varit delaktig i och förstår hela byggprocessen och du har förmodligen arbetat i branschen i ca fem år. Du har också förståelse för driften av en fastighet. Du har tidigare haft ekonomiskt ansvar och är van vid att hantera avtal och kontrakt med underentreprenörer och beställare. B-körkort är ett krav i tjänsten.

Den person som vi söker efter till denna tjänst tycker om att arbeta med människor och har lätt för att skapa och upprätthålla goda relationer. Prestigelöshet är ett ord som kännetecknar oss på Zengun och du ska gilla att jobba operativt blandat med strategiskt. Du är lösnings- och kundorienterad och har också en förmåga att organisera och strukturera ditt jobb på ett självständigt sätt, du trivs med att ta ansvar.

Låter det bra?

Ansök då genom att skicka ditt CV till jobb@zengun.se

Har du några frågor kan du höra av dig till arbetschef Lovisa Dyrefors: lovisa.dyrefors@zengun.se

Vi ser fram emot din ansökan senast den 2 oktober.

Publicerad 2022-09-08

Ansök nu