Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera
Till alla jobb

Ansvarig Affärsutvecklare hyresbostäder till Besqab

Besqab Projekt & Fastigheter AB, Stockholm

Ansök nu

Besqab söker en relationsskapande affärsutvecklare med senior profil till sitt huvudkontor i Stockholm. Du erbjuds möjligheten att få bygga upp ett nytt affärsområde från grunden tillsammans med ambitiösa kollegor i ett stabilt och välutvecklat företag.

Om tjänsten

I tjänsten som ansvarig Affärsutvecklare är du mycket viktig i uppbyggnaden av affärsområdet med fokus på hyresbostäder och du samarbetar med ackvisitionsteamet för bostadsrättsaffären. Du är ledande och drivande i arbetet med förvärv av byggrätter, fastigheter och projektmöjligheter mm. Tjänsten kräver ett gott samarbete såväl inom bolaget som med externa parter i form av fastighetsägare, konsulter, kommuner och andra samarbetsparter. Rollen är en heltidstjänst och du rapporterar till Chef för Fastighetsutveckling och Fastigheter på Besqab.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

 • Ansvara för att identifiera och bygga upp byggrättsportföljen och övriga affärsmöjligheter från privata aktörer och kommuner, samt ta fram ackvisitionstrategier

 • Ansvara för att ta fram kalkyler och finansiella analyser för affärsmöjligheterna. Exempelvis analysera och bedöma hyror, direktavkastningskrav, kapitalbehov, konkurrerande projekt, planerade bostäder inom regionen etc

 • Driva due diligenceprocesser samt förhandla köpeavtal/genomföra markförvärv

 • Upphandla och koordinera konsulter, jurister och arkitekter

 • Medverka vid uppbyggnaden av förvaltningsportföljen som byggs upp efterhand

 • Ta fram underlag och genomföra markanvisningstävlingar

 • Marknadsföra Besqab genom att medverka på mingel, seminarier och mässor

Passande profil

 • Civilekonom eller Civilingenjör med intresse för fastighetsinvesteringar ochbostadsutveckling.

 • Minst 10 års erfarenhet av fastighetsutveckling, affärsutveckling eller motsvarande

 • Strukturerad och organiserad med förmåga att följa upp resultat

 • Mycket god kommunikativ förmåga, både i tal och i skrift

Rätt person för rollen är drivande i sitt arbete i form ackvisation, initiativtagande och affärsmässig. Du är en relationsskapande person med ett brett nätverk. Vi ser att du som söker har relevant erfarenhet av en liknande roll sedan tidigare gärna med fokus på hyresbostäder. Vidare har du ett ekonomiskt problemlösande och affärsmässigt tänk.

Din ansökan

Vill du bli en del av Besqab? Välkommen att söka tjänsten via www.boardtalk.se. Frågor besvaras av ansvarig rekryteringskonsult Emelie Blomkvist (070-790 88 36) e-mail emelie.blomkvist@boardtalk.se eller Ola Everhed email ola.everhed@boardtalk.se. Urval och intervjuer kommer att ske löpande varför vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt.

Varför Besqab?

Vi är en passionerad bostadsutvecklare som sedan starten 1989 utvecklat mer än 8 000 bostäder. Vi har valt att i första hand koncentrera oss på de lokala marknaderna i Storstockholm och Uppsala stad. Vi vet att det betyder mycket att ha en djup lokal förankring och att vara engagerade i den plats vi bygger på. Vårt huvudkontor ligger i Danderyd och vi har även ett regionkontor i Uppsala. Vår portfölj rymmer det mesta av olika boendeformer och samhällsfastigheter. Oavsett vad och var vi bygger utgår vi från samma målbild: vi ska vara bäst på att förstå människors behov och drömmar när det gäller boende – och utifrån den kunskapen skapa nya hållbara hem för ett bättre liv.

Publicerad 2021-10-25

Ansök nu