Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera
Till alla jobb

Anläggingsarbetare med maskinvana till Botkyrka kommun

Botkyrka kommun, Botkyrka/Stockholm

Ansök nu

Botkyrka kommun, Teknik- och fastighetsförvaltningen

Botkyrka kommun är den femte största kommunen i Stockholms län och består av kommundelarna Alby, Fittja, Hallunda-Norsborg, Tullinge, Tumba och Vårsta-Grödinge. Botkyrka kommun har cirka 93 000 invånare och cirka 6 000 medarbetare.

Teknik- och fastighetsförvaltningen ansvarar för kommunens lokaler och fastigheter, hela vägen från planering av nybyggnadsprojekt till förvaltning och daglig drift. Vi ansvarar även för skötsel och utbyggnad av vatten och avlopp samt driftservice såsom städning, markservice, transport- och fordonsservice. Vårt mål är att bygga och förvalta hållbart och klimatsmart för att säkerställa en trygg och säker miljö för Botkyrkaborna. Vi levererar dricksvatten av god kvalitet och har miljöfrågorna i fokus. Vi är cirka 300 medarbetare som i våra olika funktioner arbetar med lösningar utifrån medborgarens fokus.

Arbetsuppgifter:
Enheten Markservice ingår inom verksamhetsområdet Driftservice vid teknik- och fastighetsförvaltningen i Botkyrka kommun. Enheten ansvarar för löpande skötsel och tillsyn av gatuunderhåll, markskötsel, grönytor och parker samt vinterväghållning. Därutöver ingår ansvar för att åtgärda inkomma felanmälningar inom området markservice. Vid enheten arbetar idag 25 medarbetare.

Som anläggningsarbetare kommer dina arbetsuppgifter bestå av varierande gata/park arbeten, yttre fastighetsarbeten, snickeri, vinterväghållning, renhållning, skötsel av grönområden och alla i övrigt förekommande mark och anläggningsarbeten. I uppdraget ingår att hantera mindre maskiner till exempel lövblås, motorsåg och röjsåg, även maskiner som Ljungby, Wille, två kranlastbilar, Avant, John Deere, Valtra och en vält. 

Viss beredskap ingår i tjänsten både sommar- och vintertid. Under vintertid ingår även snöröjning.

Som person är du lösningsorienterad och initiativtagande i ditt arbetssätt. Du är flexibel och kan enkelt prioritera bland dina arbetsuppgifter utefter vad som är viktigast. Du är även en lojal och samarbetsvillig medarbetare som tar ansvar för sina arbetsuppgifter och sprider en god stämning i arbetslaget.

Kvalifikationer:
Vi söker dig som har relevant eftergymnasial utbildning inom området, alternativt har du arbetslivserfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du har några års erfarenhet från gata- och parkarbete samt tidigare grönytekompetens och utbildning inom området är därför meriterande. Du har även god maskin- och traktorvana.

För tjänsten krävs följande;

  • B-körkort är ett krav, BE-körkort och C-körkort är meriterade.

  • Giltigt röjsågskort RA, RB

  • Giltigt motorsågskort AB, C-kort är meriterande.

  • Certifiering i "Arbete på väg" steg 1 + 2 är meriterande.

  • Certifiering i "Heta arbeten" är meriterande. 

Du genomför arbeten med noggrannhet och förstår vikten av att sköta utrustningen som används. Då rollen innebär många kontaktytor såväl internt som externt ser vi att du har goda kunskaper i svenska såväl muntligen som skriftligen. Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om oss
Botkyrka är en kommun full av kontraster där storstadens förortsmiljö möter landsbygdens skogar, ängar, sjöar och havskust. I vår kommun talas ungefär 100 olika språk och här lever människor med bakgrund från världens alla hörn.

Vi strävar efter att Botkyrkaborna ska vara delaktiga i kommunens utveckling och det är deras behov, rättigheter och förutsättningar som leder oss i arbetet. Vi har medborgarens fokus i allt vi gör.

Vi är öppna, ansvarstagande, modiga och energiska och letar alltid efter nya kollegor som vill vara med och skapa framtidens Botkyrka. Vi erbjuder en inspirerande arbetsplats full av möjligheter där vi tillsammans skapar de bästa förutsättningarna för en hållbar framtid.

Är du vår nästa kollega? Välkommen till kommunen som är långt ifrån lagom!

Förmåner
Du som medarbetare är det viktigaste vi har för att vi ska kunna utföra vårt uppdrag. Vi erbjuder därför en rad förmåner utöver den individuella lönen - för ett hållbart arbetsliv. Läs mer här: Villkor och förmåner

Botkyrka kommun arbetar med kompetensbaserad rekrytering för att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och därmed motverka diskriminering. Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring och undanber oss kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 40/v.
Ort Botkyrka
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer TFN/2021:00326
Kontakt
Anna Wester, 070 252 13 95
Bo Fager , 070 241 84 34
Facklig företrädare
Nås via kommunens växeln, 08-530 610 00
Publicerat 2021-11-09
Sista ansökningsdag 2021-12-12

Publicerad 2021-11-17

Ansök nu