Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera
Till alla jobb

Analytiker till Stockholmskontoret, Cushman & Wakefield

Cushman & Wakefield , Stockholm

Ansök nu

Cushman & Wakefield är en global ledare inom fastighetsrelaterad rådgivning som levererar värde till fastighetsägare, investerare och hyresgäster genom att omsätta idéer till handling.

Om tjänsten
Nu har du chansen att bli en del av Cushman & Wakefields marknadsledande team inom Valuation & Strategic Advisory då vi ska anställa ytterligare en analytiker.

På den svenska marknaden värderar vi årligen över 6 700 fastigheter till ett sammanlagt värde om 1 600 miljarder kronor. Inom affärsområdet Strategic Advisory utför vi även bl.a. förvärvsrådgivning, skräddarsydda segmentanalyser och utarbetar investeringsstrategier.

Arbetsuppgifter

 • Delta i värderingsuppdrag för både svenska och internationella uppdragsgivare i samband med t.ex. bokslut, finansiering, transaktioner eller projekt.

 • Leda och delta i rådgivnings- och analysuppdrag inom Strategic Advisory.

 • Samarbeta med kollegorna på kontoren i Stockholm, Göteborg, Norrköping och Malmö, men även regelbundet med cross border-teamet i Europa.

 • Bidra till produkt- och processutveckling inom affärsområdena.

 • Arbeta med mer- och nyförsäljning, såväl som cross selling mellan våra affärsområden.

 • Delta i möten med kund såväl före, under och efter projekt.

 • Insamling och bearbetning av marknadsdata.

Profil och kvalifikationer

 • Civilekonom, civilingenjör eller motsvarande utbildning från högskola/universitet

 • Praktikplats där arbetet kretsat kring värdering och analys av fastigheter är meriterande

 • Meriterande är även om kandidaten kan visa prov på att hen är ambitiös och har ett starkt driv

 • Stark analytisk förmåga, nyfiken och genuint intresserad av fastigheter och samhällsbyggande

 • Mycket god kommunikativ förmåga i tal och skrift, både på svenska och engelska

 • Noggrann och kvalitetsmedveten

 • Ansvarstagande och hög integritet

 • Goda kunskaper i Microsoft Office

 • Körkort är ett krav

Värderings- och analysavdelning på Cushman & Wakefield består av ett sammansvetsat gäng som präglas av prestigelöshet, omtanke och ett stort intresse för fastighetsmarknaden. Vi söker personer med olika bakgrund och erfarenhet till vårt team. Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet och söker personer som är innovativa, lösningsorienterade och som kan bygga relationer. Den vi söker fungerar bra i team, har god affärsmässig förståelse och vinner förtroende genom målmedvetet arbetssätt och tydligt driv.

För att trivas på Cushman & Wakefield bör du vilja arbeta i en snabbrörlig och dynamisk miljö, där du förväntas ta ett stort eget ansvar och att kunna leverera mot både kort- och långsiktiga mål. Genom din personlighet och ditt arbetssätt säkerställer du att Cushman & Wakefield representeras professionellt och upplevs som den absolut bästa aktören i branschen såväl i Sverige och Norden som globalt.

Din ansökan
Varmt välkommen att söka tjänsten genom att skicka in CV och Personligt brev till applysweden@cushwake.com.

Vid eventuella frågor, kontakta Staffan Dahlén, 070-200 44 78. Urval och intervjuer kommer att ske löpande varför vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt.

Om Cushman & Wakefield
Cushman & Wakefield är en global ledare inom fastighetsrelaterad rådgivning som levererar betydande värde till fastighetsägare, investerare och hyresgäster genom att omsätta idéer i handling. Cushman & Wakefield är bland de största fastighetsrådgivarna, med cirka 50 000 anställda fördelade över 400 kontor i 60 länder. Under 2020 hade vi en omsättning om 7,8 miljarder USD och vårt tjänsteutbud omfattar bl.a. managementtjänster, uthyrning, hyresgästrådgivning, fastighetstransaktioner, värdering och strategisk rådgivning.

I Sverige är vi cirka 70 anställda inom verksamhetsområdena Capital Markets, Valuation & Strategic Advisory, Occupier Services, Agency Leasing samt Research.

Cushman & Wakefield i Sverige har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Norrköping.

Läs mer på cushmanwakefield.se eller på vår svenska LinkedIn-sida: https://www.linkedin.com/company/cushman-&-wakefield-in-sweden/

Publicerad 2022-01-13

Ansök nu