Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Tisdag13.04.2021

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Meny

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Sök

Till alla jobb

Analytiker till Bernstrom & Partners

Bernstrom & Partners, Stockholm

Ansök nu

Har du ett genuint intresse av fastigheter och affärsmannaskap? Vill du arbeta hos Sveriges ledande rådgivare inom det växande samhällssegmentet? Trivs du i ett mindre team, där du får stort eget ansvar, utrymme för utveckling och möjlighet skapa starka relationer i branschen? Om detta stämmer in på dig, tycker vi att du ska läsa vidare!

Bakgrund

Bernstrom & Partners erbjuder finansiell rådgivning vid kommersiella fastighetstransaktioner. Vårt uppdrag är att initiera, strukturera och utföra transaktioner med koppling till fastigheter. Vi är idag ett litet och starkt team med lång erfarenhet av branschen och är särskilt aktiva inom segmenten samhällsfastigheter och bostäder.

Vi befinner oss i tillväxt och behöver förstärka vårt team i Stockholm med en framåtriktad analytiker som vill vara med på vår fortsatta utveckling.

Tjänsten

Bernstrom & Partners söker dig som har några års erfarenhet av rollen som analytiker eller av liknande arbetsuppgifter inom fastigheter och finans. Du är noggrann, engagerad, resultatorienterad och tycker om att medverka till att genomföra fastighetsaffärer. Körkort för bil behövs för tjänsten.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Som analytiker arbetar du med att genomföra transaktioner tillsammans med seniora kollegor. Du arbetar i ett tight team där du förväntas kunna arbeta självständigt och vara drivande i ditt arbete. Dina arbetsuppgifter innefattar:

  • Framtagande av presentationer och försäljningspromemorior

  • Att utrycka sig väl i tal och skrift, på både svenska och engelska

  • Samordna Due Diligence-processen

  • Finansieringsmodellering

  • Medverka vid presentationer och förhandlingar

  • Framtagande av investeringskalkyler och analyser i Excel

  • Hantera, analysera och strukturera data

Information

Anställningstyp: Heltid
Roll: Analytiker

Erfarenhet och kompetens

Vi söker dig som har en relevant akademisk examen som Civilingenjör, Civilekonom, Jurist eller motsvarande. Du har minst två till tre års erfarenhet av rollen som analytiker eller av liknande arbetsuppgifter inom fastighet och finans.

Du är en avancerad användare av Excel. Då arbetet innebär framtagande av underlag och kommunikation bör du ha goda kunskaper i både svenska och engelska. Erfarenhet av Adobe InDesign är starkt meriterande.

Bernstrom & Partners är mitt i en stark tillväxtfas där varje medarbetares insats är betydelsefull för helheten. Det är viktigt att du har god samarbets- och kommunikationsförmåga samt är skicklig på att få saker gjorda med känsla för kvalité och genomförbarhet.

Personliga egenskaper

På Bernstrom & Partners arbetar vi nära och tillsammans, även om du också behöver kunna arbeta självständigt mot uppsatta mål. Rätt person för rollen är noggrann, resultatorienterad, engagerad och en lagspelare som tycker om att medverka till att genomföra fastighetsaffärer.

Vi erbjuder dig

Du blir en del av litet och starkt team med lång erfarenhet av branschen och kommer från start att arbeta nära både uppdragsgivare och intressenter med fullt understöd från seniora kollegor.

Det finns det gott om utrymme för utveckling, att bygga relationer och ta chansen att få vara mer än en analytiker.

För mer information och ansökan

Vill du bli en del av Bernstrom & Partners? Välkommen att söka tjänsten genom att gå in på www.realcompetence.se och klicka på ”Lediga Jobb”. Vi behandlar ansökningarna löpande så sök snarast, dock senast den 26 april 2021. Alla ansökningar behandlas självfallet konfidentiellt. Har du några frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Mats Ringström på mats.ringstrom@realcompetence.se alternativt 070-872 41 41.

Om Bernstrom & Partners

Bernstrom & Partners är en transaktionsrådgivare för kommersiella fastigheter. Vi arbetar nära våra uppdragsgivare och är med och genomför varje transaktion från tidig strategi och planering till avslut och tillträde. Bolaget grundades 2014 och sedan 2017 är vi marknadsledande inom segmentet samhällsfastigheter.

Mer information finns på www.bernstrompartners.se

Publicerad 2021-03-30

Ansök nu