Tisdag07.07.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Sök

Till alla jobb

Analytiker med inriktning retail till Skandia Fastigheter, Stockholm

Skandia fastigheter, Stockholm

Ansök nu

Du är den där personen som alltid har koll på minsta lilla siffra och kan retail-marknaden utan och innan. På Skandia Fastigheter brinner vi för handelsfastigheter och har ett av landets största bestånd. Vi letar nu efter dig som delar vår passion och som vill vara med och göra oss ännu lite bättre.

Om tjänsten

I rollen som Analytiker blir din huvudsakliga uppgift att analysera hyres- och fastighetsmarknaden samt bevaka, analysera och presentera relevanta omvärldsfaktorer. Som Analytiker kommer du att agera stöd till olika affärsenheter beträffande investeringskalkylering inför ny-, till-, och ombyggnad inom befintligt fastighetsbestånd med primärt fokus på lokaler inom retail. Vidare kommer du att vara delaktig i bokslutsprocessen genom att medverka i upphandling, analys och sammanställning av externa fastighetsvärderingar för att på så sätt säkerställa korrekt marknadsvärde.

Arbetet kommer att innebära många kontaktytor både internt och externt där ditt fokus bland annat kommer vara att analysera och rapportera det ekonomiska utfallet enligt MSCI (Svenskt fastighetsindex), rapportering till SCB med mera.

Vidare ingår det i rollen att:

  • Ta fram budget och prognos för marknadsvärden

  • Ta fram underlag och lämna uppgifter till SKM i samband med taxering

  • Bevaka och hantera omförhandling av tomrättsavgälder

  • Delta i arbetet med bolagets investeringsstrategi

  • Vara delaktig i och arrangera interna seminarier om hyres- och fastighetsmarknaden

  • Driva tilldelade bolagsöverskridande utvecklingsprojekt

  • Delta i utvecklingen av nya affärsmöjligheter och fastighetsprojekt

  • Utveckla analysprocesserna

Tjänsten är placerad på Jakobsbergsgatan 22 i centrala Stockholm, du rapporterar till Chefen för Affärsutveckling.

Är det här du?

Vi söker dig som har en högskoleutbildning inom fastighetsekonomi, är civilekonom/civilingenjör eller motsvarande. För att lyckas och trivas i rollen har du minst 5 års relevant arbetslivserfarenhet från hyres- och fastighetsmarknaden med kunskaper inom fastighetsvärdering, investeringsanalys, kalkylverktyg och har arbetat med inriktning retail. Du har en stor passion för siffror och uttrycker dig väl i tal och skrift, både på svenska och engelska.

Vi fäster stor vikt vid personliga egenskaper. Vi söker efter dig som är kommunikativ, noggrann och håller hög kvalité i ditt arbete. Som person är du affärsorienterad, analytisk och har ett stort eget driv. Du trivs med att arbeta likväl självständigt som i grupp och har en god förmåga att lösa problem allteftersom att de uppstår. Du räds inte att arbeta mot deadlines, i ett periodvis högt tempo, och kan prioritera dina arbetsuppgifter självständigt. Eftersom du arbetar med olika uppgifter parallellt är det viktigt att kunna strukturera arbetet väl och att ha god kommunikations- och samarbetsförmåga.

Vill du veta mer?

I denna rekrytering samarbetar Skandia Fastigheter med Level Recruitment. Vänligen sök tjänsten genom att klicka på "ansök nu"-knappen här intill. Vid frågor vänligen kontakta rekryteringskonsult Camilla Jonsson på 08-120 50 430. Urvalet av ansökningar sker löpande. Välkommen in med din ansökan!

Kontaktperson
Camilla Jonsson 08-120 50 430

Tjänstens omfattning
Heltid
Anställningsform
Tillsvidare
Placeringsort
STOCKHOLM

Publicerad 2020-06-04

Ansök nu