Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Måndag18.01.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Sök

Till alla jobb

Analytiker, Capital Markets Göteborg till Colliers

Colliers, Göteborg

Ansök nu

Är du analytisk och noggrann samt tycker om att samarbeta med kollegor i projektform?
Då kan du vara vår blivande kollega!

Arbetsbeskrivning:
Vi söker nu en analytiker till affärsområdet Capital Markets (Transaktionsrådgivning) med placering i Göteborg. Som analytiker har du ansvaret för att samla in, strukturera samt kritiskt granska fakta om aktuella fastigheter och marknader i våra sälj- och köpuppdrag. Du kommer även att analysera samt värdera fastigheter och fastighetsbestånd för att sedan sammanställa fakta i olika presentationer, ofta i samarbete med vår interna marknadsavdelning.

Bakgrund och egenskaper:
Du har relevant högskoleutbildning och kan uttrycka dig väl i tal och skrift på både svenska och engelska. Du är förmodligen nyexaminerad eller har jobbat ett par år inom branschen. Personliga egenskaper vi värderar är analytisk förmåga, sinne för noggrannhet samt att du är ambitiös och har en känsla för service. Arbetet innebär perioder av hög arbetsbelastning, varför stresstålighet är en fördel.

Du bör ha mycket god datorvana, främst i Officepaketet och fastighetsverktyg såsom Datscha med mera. Har du även erfarenhet av att arbeta i Adobe Suit-programmen, såsom InDesign är det en merit.

Vi tror att rätt person:

  • är en lagspelare som gillar att samarbeta

  • tycker om utmaningar

  • är ödmjuk, lyhörd och noggrann

Vi erbjuder:
En spännande roll i ett globalt företag som befinner sig i en expansionsfas i Sverige. Colliers erbjuder en rolig arbetsplats med god sammanhållning och härliga kollegor. På vårt kontor i Göteborg är vi cirka 10 medarbetare.

Om Colliers:
Colliers International är ett ledande företag inom global fastighetsrådgivning präglat av entreprenörsanda. Vi finns i 68 länder och våra två svenska kontor ligger i Stockholm och Göteborg. I Sverige är vi drygt 30 medarbetare som arbetar med att öka lönsamheten för investerare, fastighetsägare och hyresgäster på den kommersiella fastighetsmarknaden. Colliers erbjuder Capital Markets (Transaktionsrådgivning), Leasing (Uthyrning), Corporate Solutions (Hyresgästrepresentation) samt Valuation.

På Colliers uppmuntrar vi våra medarbetare att:
Vara entreprenöriella, för att överträffa förväntningar.
Samarbeta, för att uppnå exceptionella resultat.
Bygga relationer, för att leverera bestående värden.
Vara experter, för att leda vår bransch framåt.
Göra det rätta, för våra kunder, medarbetare och för vår omgivning.

Läs mer om Colliers på www.colliers.se

Ansökan:
Maila personligt brev och CV till: joachim.svedberg@colliers.com. Skriv ”Analytiker Capital Markets” i ämnesraden. Vänta inte med din ansökan då urval och intervjuer sker löpande.

Anställningsform: Tillsvidareanställning med tillträde omgående med hänsyn till uppsägningstid.

Placeringsort: Göteborg

Vid frågor om tjänsten kontakta:
Joachim Svedberg
Acting Head of Capital Markets Sweden
0702 62 26 06
Joachim.Svedberg@colliers.com

Publicerad 2021-01-12

Ansök nu