tisdag6 juni

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Proper people

Rekrytering och konsultförmedling av chefer och specialister

Vi är ett rekrytering- och konsultbemanningsbolag specialiserat på tillsättning av chefer och specialister, främst inom fastighetsbranschen. Vår styrka är vår gedigna erfarenhet som vi kombinerar med ett stort engagemang, arbetsglädje och goda relationer i fokus. Vi är din trygga rekryteringspartner!

Tjänster vi erbjuder;

  • Rekrytering

  • Personbedömningar

  • Konsultförmedling

Om Proper People

Företaget växte fram ur ambitionen att bistå bolag och organisationer med att attrahera och rekrytera relevanta medarbetare som kan bidra till att utveckla verksamheten parallellt med sin egen utveckling. Proper People tror på värdet av att lära känna varje kunds organisation och dess kultur samt fördjupa kunskapen om varje kandidats erfarenheter och drivkrafter. Allt för ett nära och personligt samarbete med varje kund och möjligheten att identifiera och attrahera bäst lämpade kandidater för tjänsten.

Maria har drygt 20 års erfarenhet från rekrytering, både i roller som extern konsult och inhouse. Maria har haft ledande befattningar hos bland andra Manpowergroup och Smile och driver sedan åtta år konsultverksamhet inom HR, ledarskapsutveckling och rekrytering. De senaste fem åren har hon fokuserat mot fastighetsbranschen och tillsatt allt ifrån VD-tjänster till affärsområdeschefer och förvaltare. Med gedigen erfarenhet från tillsättningar av chefer och specialister bidrar hon till att din rekryteringsprocess blir framgångsrik.

Therese har snart 20 års erfarenhet av rekrytering med en bakgrund från Manpowergroup/Experis och Fasticon Kompetens i roller som affärsområdeschef, affärsutvecklingschef, försäljningschef, KAM, rekryteringschef, rekryteringskonsult och har som ledare i tio års tid fått följa och stödja medarbetares utveckling. Detta ger våra kunder möjligheten att få hjälp av en rekryteringskonsult som förstår verksamhet och strategi samt har en praktisk erfarenhet av att operativt leda och utveckla individer i sin omgivning.

Kontaktpersoner:

Maria Mattsson maria@properpeople.se 070-377 17 21

Therese Malk therese@properpeople.se 072-389 99 76

Läs mer på www.properpeople.se

Proper People

Vasagatan 7

111 20 STOCKHOLM

Aktuella tjänster


Kommersiell fastighetsförvaltare till Corem Property Group, Stockholm Norra

Kommersiell fastighetsförvaltare till Corem Property Group, Stockholm Norra

Stockholm

Sista ansökningsdag 2023-06-18