söndag4 juni

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Isaksson rekrytering & bemanning

Isaksson Rekrytering

Isaksson Rekrytering & Bemanning AB arbetar över hela Sverige med rekrytering och uthyrning av kompetent personal främst inom fastighet, teknik, energi, klimat, miljö, bygg, infrastruktur samt ekonomi/administration. Varje dag möter vi kvalificerade kandidater på våra kontor i Stockholm, Malmö och Göteborg. Företaget grundades 2004 och arbetar rikstäckande i Sverige samt med uppdrag i Sverige för utländska företag.

Bland våra kunder finns de största företagen i Sverige inom områden som fastighetsförvaltning, teknisk rådgivning, teknisk FM, installation, underhåll, service, energibesparing, projektledning, samt samhällsbyggnad.

Vi befinner oss i en mycket positiv spiral och växer snabbt med våra nöjda kunder.

Rekrytering

I samtliga rekryteringsuppdrag och headhuntingprojekt arbetar vi efter en egen mycket effektiv kompetensbaserad process. Vi följer alltid och noga de olika stegen i vår egenutvecklade modell. Detta för att inte missa något viktigt moment i vår strävan att alltid leverera kvalificerade kandidater.

Isaksson Rekrytering erbjuder headhuntinguppdrag gällande både kollektivanställd personal, tjänstemän, chefer samt ledare. När det gäller specifik search av utvalda kompetenser arbetar vi med stort fokus på att noga kartlägga personer, branscher, företag och organisationer.

Vi kvalificerar utvalda personer och startar en dialog med ett syfte att erbjuda rätt person en ny och attraktiv karriär.

Allt arbete sker med stor etisk hänsyn till våra uppdragsgivare och kandidaternas integritet. I samtliga leveranser av personal lämnar vi omfattande garantier.

Chefs och specialistrekrytering

Chefs- och specialistrekrytering genomförs av våra allra mest erfarna rekryteringskonsulter. Seniora konsulter med omfattande personliga nätverk i kombination med gedigen erfarenhet. Med omsorg väljer vi kandidater som matchar era krav och önskemål.

Interimslösningar – Bemanning – konsultuppdrag

Vi erbjuder bemanning/ konsultuppdrag/ interimslösningar till företag och organisationer i bygg-, anläggnings- och fastighetsbranschen. Våra kunder är mycket nöjda med våra konsulter. Vi har interim konsulter i uppdrag runt om i Sverige, bl.a. till många olika uppdrag i offentliga verksamheter. Testa oss gärna.

Tester

Isaksson Rekrytering är ett certifierat testföretag hos Talent Q, SHL Group och Master Management.

Referenser

Ring oss för referenser, vi har många goda exempel att berätta om. Vi är medlemmar av Svenskt Näringsliv och Sveriges Byggindustrier, BI.

Välkommen med Er förfrågan, vi lämnar garanterat ett konkurrenskraftigt förslag på lösning och kan snabbt starta nya uppdrag med full kraft och energi.

Kontaktpersoner:

Ira Isaksson ira@isakssonrekrytering.se 0704 85 75 59

Pontus Gustafsson pontus@isakssonrekrytering.se 0736 00 31 98

Se mer på www.isakssonrekrytering.se

Kontakt:

Region Stockholm

Odengatan 106, 1 tr.

SE-113 22 Stockholm

Telefon: 08- 26 77 00

Region Syd

Kärleksgatan 1, 3 tr.

SE- 211 45 Malmö

Växel: 040- 685 45 00

Region Väst

World Trade Center

Mässans Gata 18, 7 tr.

SE- 412 51 Göteborg

Telefon: 031- 19 33 40