Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Insikta


Insikta – er långsiktiga, strategiska partner inom rekrytering, personbedömning och konsultförmedling.
Insikta har tillsatt hundratals ledare och specialister till återkommande kunder, välkända fastighetsbolag i Öresundsregionen och har över 20 års erfarenhet av rekrytering och search. Vi arbetar med kvalitetssäkrade och godkända verktyg inom personlighetsanalyser, motivationsprofiler och problemlösningstester.

Kontakta gärna mig för mer information
Charlotte Olsson
VD/Ägare
charlotte@insikta.se
0706021911
https://insikta.se/

Läs gärna om vad några våra uppdragsgivare och sökanden berättar:

Charlotte kombinerar enkelhet med professionalism och utvecklar långsiktiga relationer både med kunder och kandidater. Detta är några av anledningarna till att jag har anlitat Charlotte på Insikta för flera rekryteringsuppdrag under årens lopp. Nu senast rekryterade hon vår nya HR-chef och även den rekryteringen genomfördes med värme och professionalism. 

Anna Nambord, Chef hållbara affärer Wihlborgs

Vi har anlitat Insikta AB i vår rekrytering av kommersiell uthyrningschef till Trianon. Charlotte Olsson som har haft uppdraget har levererat på ett mycket seriöst och smidigt sätt i alla steg från profilframtagning till matchning av slutlig kandidat. Lyhörd, tillgänglig, professionell, unik fingertoppskänsla och ett mycket brett kontaktnät i fastighetsbranschen gör att vi känner oss mycket nöjda med såväl leverans som bemötande. 

Anna Heide, Affärsutvecklingschef Fastighets AB Trianon

Charlotte på Insikta hjälpte oss att på ett mycket professionellt sätt ta fram en kravprofil, lämpliga kandidater och slutkandidater. Vi är väldigt nöjda med rekryteringsprocessen av ny HR-Chef. 

Jonas Hansson, VD Helsingborgshem 

Tack vi är mycket nöjda och kan konstatera att han är den bästa kandidaten som levererat helt enligt våra önskemål och passar bra in i ”Nyfosafamiljen” . Tack för uppföljningen och mycket roligt, att han trivs lika bra med oss och uppdraget som Regionansvarig. 

Stina Lindh Hök, VD Nyfosa

Charlotte rekryterade mig till vd för Paulssons Fastigheter. Genom hela processen skapade Charlotte en god stämning i samtalen, var uppmärksam på min förståelse för vad uppdraget skulle innebära och hur nästa steg i processen skulle se ut. Det kändes lite som om Charlotte var en del av det rekryterande företaget, hon förmedlade en varm professionalism som gjorde att jag kände mig välkommen och att jag kunde vara mig själv i processen. 

Ewa Folkesson, VD Paulssons Fastigheter

Läs fler här