tisdag6 juni

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Devotum

Devotum tillhandahåller företag och organisationer i fastighetsbranschen med professionell kompetens. Vi bidrar med såväl personaluthyrning och rekrytering som konsultförmedling. Med vår erfarenhet av branschen är vi en trygg samarbetspartner i vilken form man än samarbetar med oss.

Vi på Devotum brinner för att ge våra kunder och kandidater den bästa upplevelsen under hela resans gång – fram till den perfekta matchningen!

Bemanning (interim)
Vid tillfälliga personalbehov erbjuder vi på Devotum kunniga och erfarna konsulter som snabbt kan sätta sig in i rollerna och utföra arbetsuppgifterna. Vi erbjuder flexibla konsultlösningar. Hel- eller deltid, korta eller längre uppdrag – inget är främmande för oss.

Kompetensbaserad rekrytering
Vi på Devotum erbjuder våra kunder skräddarsydda rekryteringar. Vi arbetar kompetensbaserat utifrån framtagen kravprofil och driver rekryteringsprocessen från ax till limpa.

Konsultförmedling
Genom vår konsultförmedlingstjänst biträder vi våra kunder med att hitta lämpliga konsulter när sådana behov uppstår. Konsulterna handlas upp i konkurrens och man får tillgång till hela marknaden. Särskilt för en stor konsultköpare är detta en modell som både ger större urval av konsulter och billigare konsulttimmar.

För mer information och kontakt www.devotum.se

Slå oss gärna en signal eller skicka ett mejl så berättar vi mer!

REGION MITT/HK
Birger Jarlsgatan 36
114 29 Stockholm
info@devotum.se
08-21 13 20

REGION VÄST & REGION SYD
Vegagatan 27
413 11 Göteborg
info@devotum.se
08-21 13 20

Aktuella tjänster


Projektingenjör till Devotum, Stockholm

Projektingenjör till Devotum, Stockholm

Stockholm

Sista ansökningsdag 2023-06-19