Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera
Till alla jobb

Affärsutvecklingschef till Logistic Contractor

Logistic Contractor, Göteborg

Ansök nu

Vill du ta LC mot nya höjder och framgångsrika affärer i en attraktiv bransch? Nu finns chansen att ansluta till en nyckelposition i ett expansivt bolag!

Logistic Contractor är ett bygg och fastighetsutvecklingsbolag som är specialiserade på att bygga och utveckla nyckelfärdiga logistik- och industrianläggningar. LC, som man gärna förkortar namnet, har nästan 20 års erfarenhet av att bygga logistik- och industrianläggningar. Genom ett modernt processtänkande och välutvecklade metoder tillsammans med lång erfarenhet erbjuder LC spetskunskap inom hela projektprocessen och möter varje kunds enskilda behov.

Logistic Contractor är verksamt över hela Sverige och har dessutom dotterbolag i Norge, Danmark och Finland. Vi ingår i Wästbygg Gruppen AB. Vi bygger mer än 150 000 m2 per år och årsomsättningen är ca 1,8 miljard. För mer information besök https://lc.se/sv-SE

Vi söker nu efter LC:s nya Affärsutvecklingschef till huvudkontoret i Göteborg – där blir du en nyckelspelare med plats i ledningsgruppen!

Din roll

Som Affärsutvecklingschef har du ett helhetsansvar för expansion av fastighetsportföljen; genom förvärv av mark, pågående projekt och hållbara utvecklingsprojekt. Du kommer att vara ytterst ansvarig för verksamhet, organisation och ekonomi inom affärsutveckling och leda ett team av 10 medarbetare. Vidare får du en aktiv roll i ledningsgruppen och rapporterar till VD. Du kommer att prospektera förvärvsmöjligheter på marknaden i Sverige och jobba vidare med marknadsanalys, investerings- och avkastningskalkyler. Du kommer även aktivt att arbeta med projektportföljen genom att byta, avyttra och förvärva projekt för att nå uppsatta mål.

Arbetsuppgifter i urval:

  • Bidra med att ta fram och implementera strategier och handlingsplaner för att finna och förverkliga affärer där det finns stora möjligheter till nytänkande

  • Representera bolaget och ha en aktiv roll vid externa branschevent inom marknadsområdet samt underhålla och upprätta kundkontakter

  • Inom tilldelade ansvarsområden planera och vidta nödvändiga åtgärder så att arbetet utförs

  • Sätta verksamhetsmål och leda personalen mot dessa genom att vara tydlig, synlig och positiv

Vem söker vi?

Vi söker dig som tillsammans med teamet vill fortsätta ta LC mot nya höjder och framgångsrika affärer. Efterfrågan på marknaden är stor och för att kunna möta den behöver du som Affärsutvecklingschef vara en ödmjuk, kommunikativ och driven relationsbyggare. Du har fallenhet för att bygga goda kundrelationer och drivs av att knyta ihop en framgångsrik affär. Vidare är du en resultatinriktad och kreativ visionär med mod att ta dig an stora komplexa affärer, samtidigt som du har förmågan att zooma ut och bedöma marknadsläget och dess risker. Du är en van förhandlare och trivs i en snabbfotad organisation med korta beslutsvägar och en stark företagskultur.

Du motiveras av att leda ett team och är en förtroendeingivande och trygg ledare som gärna delar med dig av din kunskap och inspirerar andra. Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av affärsutveckling från logistik/fastighets/konsultbranschen, gärna inom transaktioner. Du har dokumenterad ledarerfarenhet och har troligen en liknande roll idag med vana att sköta affärsförhandlingar och förvärvsprocesser. Ett aktuellt kontaktnät som utvecklas och underhålls kommer vara avgörande i denna roll.

Vårt erbjudande

Om du delar våra värderingar och tilltalas av att arbeta i en utvecklande miljö mot högt ställda mål, kommer vi att ge dig möjligheten att växa och utvecklas. Du blir del av en grupp där vi värderar teamkänsla och prestigelöshet och som har ett driv att vinna affärer. Genom återkommande mätningar vet vi att vår personal trivs, och vi arbetar ständigt för att utvecklas som arbetsgivare. Vi erbjuder konkurrenskraftiga villkor, en bra arbetsmiljö och trevliga kollegor som delar våra värderingar: Klok, Kreativ och Hjärta.

Passar denna beskrivning in på dig? Välkommen med din ansökan!

Ansökan

Vid denna rekrytering samarbetar Logistic Contractor med Croisette Human Capital. Urval och intervjuer sker löpande och vi önskar därför få din ansökan så snart som möjligt. Vid frågor angående tjänsten, vänligen kontakta Caroline Hertin, caroline.hertin@croisette.se eller 0709 – 640710.

Ytterligare information
Flexibelt distansarbete

Publicerad 2021-09-15

Ansök nu

Se fler branschtitlar från Bonnier News