Lördag28.11.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Sök

Till alla jobb

Affärsutvecklingsansvarig Skolfastigheter till Sehlhall Fastigheter AB

Sehlhall Fastigheter AB, Stockholm

Ansök nu

Sehlhall Fastigheter är en samhällsutvecklare som skapar och förvaltar moderna och hållbara omsorgsfastigheter. Ambitionen är att bygga och förstärka landets sociala infrastruktur, genom att skapa omsorgsfastigheter med människan i centrum och som passar användarnas såväl som de anhörigas behov. Med engagemang, kunskap och erfarenhet vill Sehlhall Fastigheter bidra till att lösa demografiska utmaningar som Sverige står inför, som exempelvis ett växande underskott av förskolor, grupp- och vårdboenden.

Sehlhall Fastigheter växer i kompetensområdet Skolfastigheter och ska därmed tillsätta en Affärsutvecklingsansvarig med position på huvudkontoret i centrala Stockholm.

Din roll som Affärsutvecklingsansvarig Skolfastigheter
Rollen som Affärsutvecklingsansvarig Skolfastigheter kommer innebära ett övergripande ansvar för affärsutveckling inom huvudsakligen förskolor. På ett affärsmässigt sätt ansvarar du för att driva arbetet med projektanskaffning och affärsutveckling av skolprojekten. Ditt närmsta team består idag av totalt tre affärsutvecklare som fokuserar på Sehlhall Fastigheters övriga kompetensområden, vård- och gruppbostäder.

Arbetsuppgifter i urval

  • Ansvar för upprättande av relation med prioriterade kommuner samt privata förskoleaktörer med avseende på att fånga upp behov och därmed möjligheter för etableringar

  • Affärsmässigt ansvar från identifiering av projekt till signerat hyresavtal

  • Ansvar för utformning av förskola i dialog med arkitekt och projektutvecklare

  • Hyresgästdialog och hyresförhandlingar

  • Bevaka, koordinera och driva arbetet med markanvisningstävlingar och upphandlingar från kommuner

Vem söker vi?
För att lyckas i rollen söker Sehlhall Fastigheter dig som trivs i en entreprenörsdriven och familjär organisation. Du ska vara prestigelös, ansvarstagande, strukturerad och kunna arbeta självgående för att tillsammans med övriga Team Sehlhall nå uppsatta mål. För att framgångsrikt etablera nya kontakter samt underhålla befintliga kundrelationer krävs det att du är relationsorienterad och social.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har ett befintligt nätverk inom skolsektorn och ser fram emot att växa med en utmaning inom området. Alternativt dig som har tidigare erfarenhet från en liknande roll samt relevant fastighetskompetens.

Vid denna rekrytering samarbetar Sehlhall Fastigheter med Croisette Human Capital. Urval och intervjuer sker löpande och vi önskar därför få din ansökan så snart som möjligt.
Vid frågor angående tjänsten, vänligen kontakta Amanda Edén på amanda.eden@croisette.se eller 0739 44 37 40.

Publicerad 2020-10-28

Ansök nu