Måndag26.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Sök

Till alla jobb

Affärsutvecklare till Atrium Ljungberg

Atrium Ljungberg, Stockholm & Uppsala

Ansök nu

Atrium Ljungberg är ett av Sveriges största börsnoterade fastighetsbolag. Vi äger, utvecklar och förvaltar fastigheter med fokus på att skapa attraktiva och hållbara stadsmiljöer där människor vill leva, arbeta och vistas - idag och i framtiden. Vi finns där Sverige växer; i Stockholm, Göteborg, Malmö och Uppsala, där vi förvaltar våra områden med egen kompetent och engagerad personal. Tillsammans med kunder, kommuner och andra samarbetspartners får vi platser att utvecklas och växa i enlighet med vår vision - Alla vill leva i vår stad.

Vi på Atrium Ljungberg har under de senaste åren genomfört stora utvecklingsprojekt i Uppsala, både Forumkvarteret i Uppsala City men kanske framförallt i Gränbystaden - Uppsalas andra stadskärna. Uppsala är ett av våra mest prioriterade områden och som också utgör en stor del av vår samlade projektportfölj. Även om vi genomfört stora projekt redan så är vi långt ifrån klara och söker därför nu en erfaren Affärsutvecklare som vill vara med att driva vår fortsatta stadsutveckling i Uppsala. 

Låter det intressant? Skicka in din ansökan redan idag!

Huvudsakliga ansvarsområden

Som Affärsutvecklare kommer du att identifiera, analysera och driva utvecklingsprojekt i området och det med fokus på att skapa en stad med blandat innehåll såsom kontor, bostäder, verksamhetshus m.m. Du driver projekt från idé till verklighet genom deltagande i styrgrupp bestående av styrgruppsordförande, projektledning och förvaltning. Du genomför marknads- och omvärldsanalyser samt är delaktig i den strategiska planeringen för området där du fokuserar på nya projektmöjligheter och därmed också företagets tillväxt.

Rollen som Affärsutvecklare innefattar stora kontaktytor där du samverkar internt samtidigt som att du löpande driver frågor gentemot bland annat kommun, konsulter, arkitekter och sist men inte minst potentiella kunder.

Du kommer exempelvis att:

  • Utreda och analysera projektmöjligheter samt fastställa dess idé, vision, koncept och affär.

  • Ta fram ekonomiska kalkyler och analyser samt underlag för styrelse- och investeringsbeslut.

  • Driva detaljplanarbete och förhandla erforderliga avtal.

  • I aktuell styrgrupp bidra till att projekten fortlöper enligt tid, ekonomi, idé och vision.

  • Kontinuerligt ha avstämningar med Affärsutvecklingschef gällande potentiella affärer.

Eftersom du organisatoriskt tillhör Sickla, men kommer att arbeta med affärsutveckling i Uppsala så kommer du att arbeta både från lokalkontoret i Gränbystaden och från vårt huvudkontor i Sickla. Du rapporterar till Affärsutvecklingschef Uppsala, norra och centrala Stockholm.

Kvalifikationer och erfarenhet

Vi söker dig med erfarenhet som fastighets-/affärsutvecklare eller liknande inom fastighetsbranschen, där du gärna har arbetat med stadsutvecklingsprojekt och/eller med utveckling av framtidens kontor- och arbetsplatser. Vi ser även att du med fördel har en vana att arbeta i tidiga skeden med att driva detaljplaner samt med idé och vision. Utöver din erfarenhet har du en för tjänsten relevant akademisk examen, exempelvis lantmäteri, väg & vattenbyggnad, samhällsbyggnad, ekonomi eller liknande.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är en kreativ person som har lätt för att tänka nytt samt har förmågan att förmedla och omsätta idéer i praktiken. Du håller dig uppdaterad om marknadstrender, visar på en stor affärsförståelse i ditt arbete och är vass på att identifiera nya affärsmöjligheter. Eftersom rollen innefattar stora kontaktytor, internt såväl som externt, är du duktig på att skapa och bibehålla långsiktiga relationer. Sist men absolut inte minst, ser vi att du som söker har ett genuint engagemang för affärs- och fastighetsutveckling samt en stark drivkraft och vilja att forma framtidens mötesplatser.

Atrium Ljungberg är ett värderingsstyrt bolag och vi söker dig som vill leva och arbeta i enlighet med dessa; långsiktighet, samverkan, pålitlighet och innovativt tänkande.

Ansökan

Låter det här som en tjänst för dig? Vänligen skicka in din ansökan (CV och personligt brev) genom att klicka på knappen ”Ansök nu” nedan. Vi kommer att behandla ansökningar löpande och tjänsten kan därför komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vänta inte med din ansökan utan skicka in din ansökan redan idag! 

Vi tar inte emot ansökningar via e-mail men om du önskar mer information eller har frågor om tjänsten, vänligen kontakta HR Business Partner Emelie Gustafsson på emelie.gustafsson@al.se.

Vi ser fram emot din ansökan!

Publicerad 2020-09-29

Ansök nu