Lördag30.05.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Sök

Till alla jobb

Affärsutvecklare Samhällsfastigheter, Vectura

Vectura, Stockholm

Ansök nu

Nu utökar vi Vecturas engagerade team inom Samhällsfastigheter med en driven Affärsutvecklare. Som Affärsutvecklare arbetar du i huvudsak med affärsgenerering inom Samhällsfastigheter genom att aktivt söka upp affärs- och projektidéer hos kommuner och privata aktörer. Tillsammans med presumtiva hyresgäster, kommun och arkitekt arbetar du med att utforma byggnader och dess innehåll samt knyta ihop fastighetsaffären med uthyrning och utformning. Vidare kommer du även att arbeta med markanvisningstävlingar samt driva detaljplanearbete. Du är baserad i Stockholm, och eftersom vi verkar i hela landet och arbetar aktivt med uppsökande av projektmöjligheter förekommer resor i tjänsten.

Exempel på ansvarsuppgifter:

 • Uppsöka och identifiera projektidéer i samråd med Affärsenhetschefen och föra dialog med kommun och privata aktörer

 • Ta fram underlag och genomföra markanvisningstävlingar

 • Upprätta och ansvara för projektkalkyler under de skeden projekt ligger under en Affärsutvecklares ansvar

 • Driva detaljplane- och bygglovsprocesser framåt – från idé till byggstart

 • Koordinera och upphandla konsulter, arkitekter och dylikt

 • Koordinera utveckling av produkt och koncept i nära samarbete med andra delar av bolaget – bygg, förvaltning och marknad

 • Medverka med affärsanalyser inför förvärv

 • Ta fram beslutsunderlag för investeringsbeslut

Din profil 
Vi söker dig som har relevant högskolexamen och tidigare erfarenhet som affärsutvecklare eller motsvarande.

 • Ca 10 års erfarenhet av affärsutveckling där uppdrag inom segmentet Samhällsfastigheter och/eller verksamheter som inryms inom Samhällsfastigheter är meriterande

 • Skicklig på att identifiera, uppsöka och konkretisera projektidéer som är affärsmässigt genomförbara

 • Mycket goda kunskaper inom detaljplaneprocessen

 • Mycket goda kunskaper inom ekonomi

 • Förhandlingserfarenhet och avtalsvana

 • Skicklig på att skapa långsiktiga relationer

 • Förståelse för kommuners och hyresgästers drivkrafter och behov samt politikens betydelse i processerna

Vectura är mitt i en stark tillväxtfas där varje medarbetares insats är betydelsefull för helheten. Det är därför viktigt att du ser och förstår hur din roll skapar värde för kommun, våra hyresgäster och för Vecutra på ett proaktivt och självständigt sätt. Det är även viktigt att du har god samarbets- och kommunikationsförmåga samt är skicklig på att få saker gjorda med känsla kvalité och genomförbarhet.

Din värdegrund 
Våra värderingar betyder mycket för oss och du behöver arbeta i enlighet med dem. På Vectura jobbar vi gärna nära och tillsammans, även om du också behöver kunna arbeta självständigt mot uppsatta mål. Rätt person för rollen är prestigelös, driven, resultatorienterad och en lagspelare. Vi drivs av att alltid utvecklas och tror att det alltid måste finnas ett bättre sätt. För oss är det avgörande att satsa på projekt som gör skillnad för människor och för samhället. Det gör vi genom att alltid agera långsiktigt hållbart.

Vectura 
Vectura är ett långsiktigt fastighetsbolag som skapar värde för människor, företag och samhälle genom att utveckla platser och upplevelser. Vectura är Sveriges mest erfarna nykomling och vi kombinerar nyskapande med erfarenhet och kunskap. Vi börjar alltid med människan och skapar lösningar tillsammans med våra hyresgäster, slutanvändare och kommuner. Det är så vi skapar upplevelser och platser och det är så vi bygger Sveriges framtid.

Vectura verkar i hela värdekedjan, vilket innebär att vi är en långsiktig partner under hela resan från markköp och förvärv, projektutveckling till förvaltning. Vi verkar idag inom både samhällsfastigheter och kommersiella lokaler.

Läs mer om oss på vectura.se

Publicerad 2020-05-14

Ansök nu