Fredag27.11.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Sök

Till alla jobb

Affärsutvecklare Gruppbostäder till Sehlhall Fastigheter

Sehlhall Fastigheter AB, Stockholm

Ansök nu

Sehlhall Fastigheter är en samhällsutvecklare som skapar och förvaltar moderna och hållbara omsorgsfastigheter. Ambitionen är att bygga och förstärka landets sociala infrastruktur, genom att skapa omsorgsfastigheter med människan i centrum och som passar användarnas såväl som de anhörigas behov. Med engagemang, kunskap och erfarenhet vill Sehlhall Fastigheter bidra till att lösa demografiska utmaningar som Sverige står inför, som exempelvis ett växande underskott av förskolor, grupp- och vårdboenden.

Sehlhall Fastigheter växer och ska nu tillsätta en Affärsutvecklare Gruppbostäder med position på huvudkontoret i centrala Stockholm.

Din roll som Affärsutvecklare Gruppbostäder
Sehlhall Fastigheter har sedan 2010 utformat och förvaltat kvalitativa gruppbostäder. Bolaget har en genuin förståelse för hur man skapar attraktiva, tillgängliga och hälsofrämjande bostäder inom ramen för LSS-lagstiftningen.

I rollen som Affärsutvecklare med fokus på gruppbostäder kommer du bland annat att arbeta med projektanskaffning och affärsutveckling av gruppbostadsprojekten. Ditt närmsta team består av totalt fyra affärsutvecklare som fokuserar på Sehlhall Fastigheters övriga kompetensområden (vård- och skolfastigheter).

Arbetsuppgifter i urval

  • Upprättande av relation med prioriterade kommuner samt prioriterade privata aktörer inom gruppbostäder med avseende på att fånga upp behov och därmed möjligheter för etableringar

  • Affärsmässigt identifiera nya projekt samt driva processen till signerat hyresavtal

  • Utforma gruppbostäder i dialog med arkitekt och projektutvecklare

  • Hyresgästdialog och hyresförhandlingar

  • Bevaka, koordinera och driva arbetet med markanvisningstävlingar och upphandlingar från kommuner

Vem söker vi?
För att lyckas i rollen söker Sehlhall Fastigheter dig som trivs i en entreprenörsdriven och familjär organisation. Du ska vara prestigelös, ansvarstagande och strukturerad för att tillsammans med övriga Team Sehlhall nå uppsatta mål. För att framgångsrikt etablera nya kontakter samt underhålla befintliga kundrelationer krävs det att du är utåtriktad och relationsorienterad.

Kvalifikationer
Vi söker dig som vill utvecklas som affärsutvecklare och som har en avslutad akademisk utbildning. Det är meriterande med ett par års arbetserfarenhet från fastighetsbranschen.

Vid denna rekrytering samarbetar Sehlhall Fastigheter med Croisette Human Capital. Urval och intervjuer sker löpande och vi önskar därför få din ansökan så snart som möjligt. Vid frågor angående tjänsten, vänligen kontakta Amanda Edén på amanda.eden@croisette.se eller 0739 44 37 40.

Publicerad 2020-11-11

Ansök nu