Onsdag25.11.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Sök

Till alla jobb

Affärsutvecklare för mark- och projektförvärv till Einar Mattsson

Einar Mattsson, Stockholm

Ansök nu

Einar Mattsson Projekt AB är idag ett team som kännetecknas av hög kompetens, ett starkt driv och ett stort engagemang. Tillsammans med våra övriga bolag i koncernen jobbar vi gemensamt med att optimera våra projekt från tidpunkten för förvärv till dess att projektet är färdigställt.

Arbetsbeskrivning

Rollen Affärsutvecklare för mark- och projektförvärv innebär att optimera och säkerställa Einar Mattssons byggrättsportfölj framöver genom nya förvärv.

Tillsammans med affärsutvecklingschefen är du med och identifierar strategiskt intressant mark inom prioriterade områden. Du driver projekten från idé till slutfört förvärv och är även med och stöttar under detaljsplaneskedet för att säkerställa projekten fram till erhållet bygglov.

Det är även en stor del i arbetet att etablera, vårda och utveckla relationer och kontakter med Stockholm Stad och andra kommuner i Stockholms län likväl som med andra strategiskt utvalda fastighetsägare i frågor som rör mark, stadsplanering och stadsutbyggnad.

Vem är du?

Vi söker dig som är civil- ekonom/ingenjör, fastighetsekonom eller har motsvarande högskoleutbildning och har god erfarenhet inom områden som samhällsbyggnad, bostadsutveckling eller stadsplanering.

Du besitter god kunskap inom detaljplanearbete, byggnadsprocesser och fastighetsekonomi. Idag är du sannolikt en erfaren affärsutvecklare, projektutvecklare eller projektledare inom bostadsutveckling.

Som person har du god strategisk och taktisk förmåga, god affärsvana samt är målinriktad, lyhörd och kreativ. Har du etablerade kontaktnät inom bostadssektorn är det meriterande.

Jobba hos oss

Vi erbjuder en arbetsplats där du får stora möjligheter att sätta din egen prägel på ditt arbete och karriärsutveckling och tillgång till koncernens breda och djupa kunskap.  Du kommer till ett långsiktigt familjeägt bolag med rötterna i en entreprenörskultur som värdesätter din omtänksamhet, framåtanda och ditt engagemang. Efter 80 år kan vi säga att vi är en stark aktör i alla konjunkturer.

Kontaktperson

För frågor angående tjänsten kontakta, Li Cederwall Frizzo 08-586 67 08 eller maila li.frizzo@einarmattsson.se. Du söker tjänsten via ”ansök” nedan.

Välkommen in med din ansökan!

Om Einar Mattsson

Vår projektverksamhet har utvecklat flera högprofilerade bostadsfastigheter i nya spännande områden såväl som mindre infill-projekt med hög profil och kvalitet. Målet är att inom en tioårsperiod växa med 4000 nya bostäder.

Publicerad 2020-10-28

Ansök nu