Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera
Till alla jobb

Affärsområdeschef till Balder

Fastighets AB Balder, Stockholm

Ansök nu

Är du redo för en ny utmaning inom fastigheter och ledarskap på ett kontor som står inför en häftig expansionsresa? Nu söker vi en affärsområdeschef till vårt kontor i Hallonbergen!

Vi är Balder.
Vår resa startade 2005 och har bara börjat. Vi har gått från att vara en lokal aktör i Göteborg till att idag vara en av de största på den nordiska marknaden. Vi vill påstå att vi inte är som alla andra fastighetsbolag. Vi utmanar branschens gamla sanningar och vill ständigt hitta nya vägar framåt. Nu hoppas vi hitta dig som vill fortsätta utveckla våra affärer och leda teamet mot nya utmaningar.

Vad erbjuder vi dig?
Som affärsområdeschef på Balder har du ett totalansvar för områdets fastigheter, personal, ekonomi och hyresgäster. Du säkerställer att vår verksamhet bedrivs effektivt och du letar ständigt efter förbättringar. Genom att arbeta med uppföljning och återkoppling når du de uppsatta målen vi kommit överens om och fortsätter driva våra frågor affärsmässigt. Vi erbjuder ett jobb med stort ansvar och utmanande arbetsuppgifter i en organisation som vill framåt. I tjänsten förväntas du vara strukturerad i ditt arbetssätt och kan arbeta metodiskt såväl som långsiktigt.

Ytterligare ett viktigt uppdrag är att bidra till att ha nöjda kollegor och möjliggöra en god arbetsmiljö. Du kommer att leda en grupp bestående av förvaltningsassistenter, förvaltare, områdesutvecklare samt fastighetsskötare och du behöver därför skapa dig en god förståelse för de olika yrkesrollerna. I affärsområdet idag finns ca. 1300 bostäder och inom kommande åren betydligt fler än så vilket innebär att även arbetsgruppen kommer växa på sikt.

Vad erbjuder du oss?
Har du fått frågan på en intervju vilka som är dina tre bästa egenskaper? Vi kommer inte fråga, men om vi får dela med oss av vårt facit så hoppas vi att du hade svarat att du affärsdriven, resultatorienterad och van att leda kollegor i förändring. För att trivas hos oss tror vi att du är bekväm i operativa samt strategiska frågor och vill vara del av en häftig utvecklingsresa!

Vidare ser vi att du har några års erfarenhet av fastighetsbranschen och vi ser gärna att du har kunskap inom nyproduktion. Du behöver även kunna behärska det svenska språket väl i tal och skrift samt inneha manuellt B-körkort.

Är denna tjänst rätt steg för dig och din karriär?
Skicka då in din ansökan redan idag eftersom vi arbetar med löpande urval. Tjänsten är en tillsvidareanställning och vi tillämpar 6 månaders provanställning. Har du frågor om tjänsten som inte besvarades i annonsen är du välkommen att kontakta rekryterande regionchef Lejla Dozo på 08-7353730 eller lejla.dozo@balder.se alternativt HR-partner Camilla Persson på 026-54 55 79 eller camilla.persson@balder.se

När du har skickat in din ansökan kommer du få ett mejl med en länk till våra rekryteringstester som på ett objektivt sätt hjälper oss att matcha rätt person till tjänsten. Vi önskar inget personligt brev, däremot att du svarar på våra urvalsfrågor.

Hjärtligt välkommen till en bransch full av möjligheter!

Publicerad 2022-04-07

Ansök nu